Kto oglądał GNJ na TV4 pewnie wkurzył sie nie raz ale nie dlatego ,ze Day-Lewis zabił księdza ale z powodu reklam!!!!10 min to normalka puszczane z duza czestotliwoscia w najlepszych momentach filmu -to zabija cały smak filmu,emocje narastaja juz DiCaprio sie szykuje do walki a ci reklamy wala!!!!O k.....ich m.ć!!!!Ale wiecie co mnie dobiło ,dosłownie takiej podpadziochy to ja dawno nie widzialem-o 22 czyli na poczatku 3 godz filmu przerywaja film na dobre5-7 min i co daja???Wydarzenia!!!Ja pier....o kur....co za debile przeciez to jest czysty idiotyzm !!Serwisy info.na kazdym kanale Panorama,TVN24 a ci sie wpieprzaja z Tuskiem i Lepperem w połowie filmu !!Jak znowu o wyborach zaczeli pieprzyc to film dla mnie smak stracil potem jak najszybciej przelaczylem ale gdzie na jedynce polityka na polsacie to samo -ratunku!!!Długo to zapamietam!!Brawo panie Solorz ale pana ma łeb -moje kondolencje .Telewidzowie powinni panu zrobic to co Amsterdam Cuttingowi!!!!!!!!!!
Zgodzę się, myślałam że mnie szlag trafi!! Przecież te reklamy były co 20 min pod koniec!! i oczywiście 2 min przed końcem filmu co stacja tv4 zrobiła? Puściła reklame bo zaczynało się już nudno robić!! ehh beznadzieja wypadłam zupełnie z rytmy filmu i już mi się chciało tak średnio na jeża oglądać...Łączę się z Tobą w bólu...
cholera zgodze sie w 100% szlag mnie trafiał.....juz nerwowo nie wytrzymywałam....jeszcze 30 minut i film trwałby 4 godziny!!!! reklamy co 15 minut! no ku%*;a m@ć!!!! co to miało być??? naprawde film tracił cały smak ,cały urok! nigfy wiecej filmow na tv4......
a zaczynało się tak dobrze...pierwsza reklama dopiero po 40 minutach...a potem już tylko gorzej nienawidzę telewizjii
Fakt reklamy podczas filmu to jest chamstwo,dlatego jak idzie jakiś dobry film w telewizji prócz 1 i 2 nie oglądam.Staram się załatwić film na divx lub dvd,a pan Solorz niech sobie wsadzi w du.... te reklamy.Pozdro :)
tak dokładnie, miało byc tak pięknie, pierwsza reklama po 40 minutach....,a potem coraz gorzej! jeszcze jak te wsydarzenia [czy co tam to było] puscili to myslalam,ze kręcka dostane....zgadzam sie,najlepiej sie filmy na jedynce i dwojce oglada,bo tam nie ma reklam =) a jak na takim polsacie zapodadzą reklame to mozna isc sie przejsc z psem na spacer, cos zjeśc,zrobic zakupy,a te głupie reklamy dalej beda trwać!