wlasnie obejrzalam, to jest prawdziwy dramat. I zarazem straszny film po prostu. Bardzo
dobry.
Koncepcja fabuły jest zachęcająca, może powiesz coś więcej. Tyle ostatnio było złych filmów, że już nie mam ochoty sprawdzać na własnej skórze. Dzięki.
akcja rozkreca sie powoli, i naprawde do konca niewiadomo o co chodzi :) no przynajmniej ja bym nie wpadla na takie rozwiazanie zagadki. I film generalnie trzyma w napieciu. Ale nie ma jakis rozlewow krwi czy dramatycznych scen... pare jest- ale to nie tego typu kino ze sie pojawia jakas sensacja, raczej widz powoli obserwuje i sie zaczyna wciagac w ta cala historie. Warto oczywiscie nie przegapic drobnych szczegolow - bo tez sa istotne. Film ten pod tym wzgledem troche mi przypomina taki horror: http://www.filmweb.pl/film/Pact,+The-2012-652832 (tez swoja droga polecam - ja obejrzalam 2x :))
Straszny....??? Przepraszam, ale Twój post to chyba jakaś podpucha. Oglądałam ten film i straszniejsza jest tam może jedna scena. Jeśli Twój post jest serio, to chyba strasznych filmów nie widziałaś.
Straszy to ten film nie jest ale straszna jest historia. Konsekwencje małych grzechów czasami kończą się tragicznie.