PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137578}
7,0 426  ocen
7,0 10 1 426
Geomi sup
powrót do forum filmu Geomi sup

Na pewno lepszy od Pająka Cronenberga. Skomplikowany, zawiły, chociaż trochę popadł w syndrom ''Lost'' - dużo tajemnicy mało faktów. Bardzo podobała mi się strona techniczna. Dosyć brutalny i odważny film. Do tego bardzo przemyślany. Chętnie obejrzę kiedyś ponownie. Film wymaga analizy.

ocenił(a) film na 6
Finalny_Odbiorca

Z mojego doswiadczenia z kinematografia Koreanska wychodzi na to ze musze ten film zobaczyc raz jeszcze aby go zrozumiec. Ten film jest naprawde zawily i do konca nie rozeznalem o co w nim chodzi. Na prozno szukac podpowiedzi w komentarzu na DVD, w mojej wersji wszystko po Koreansku szprechaja. Dobry film na randke z dziewczyna na pewno ;) Pogodny, wesoly i z happy endem.

ocenił(a) film na 8
Finalny_Odbiorca

Film jest kapitalny, podobał mi się ogromnie. Co do interpretacji, to polecam ten wątek na imdb, gdzie jest kilka różnych, ciekawych wyjaśnień, http://www.imdb.com/title/tt0407821/board/flat/23121841?p=1

ocenił(a) film na 7
snake1410

ja wam powiem ludzie że jeszcze żaden film azjatycki nie wpędził mnie w takie rozkminianie :) po obejrzeniu,musiałem sobie przewijać film by kurde się oświecić o co tak naprawdę chodzi , przeczytałem te interpretacje snake1410 dzięki za nie , trochę rozsiały moje wątpliwości - jednak i tak sądzę że nie ma jednej poprawnej interpretacji tylko jest kilka i reżyser nam pozostawił to , film Lynchowski :]
miałem zamiar po tym filmie jeszcze jeden obejrzeć , ale nie spodziewałem się takiego rycia beretu :] i musiałem trochę w spokoju pogłówkować by móc iść w spokoju spać.Pozdrówki i Polecam!!