PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1413}

Gia

1998
7,5 34 tys. ocen
7,5 10 1 33579
6,1 8 krytyków
Gia
powrót do forum filmu Gia

.......

ocenił(a) film na 10

Cześć. ten film zrobił na mnie ogromne wrażenie, jest piękny i poruszający. Jak ktoś zna filmy o tematyce miłości dwóch kobiet do siebie to napiszcie.

ocenił(a) film na 10
koszykarka1990

'Gia' jest arcydziełem gatunku nic dodać nic ująć :) Życiowa rola Angeliny :)
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tzw. "branżówek" warto zajrzeć na forum filmu "Loving Annabelle".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
schiz

jak zwykle głupota się z ciebie wylewa

ocenił(a) film na 9
koszykarka1990

Zgadzam się z opinią ;) Film jest wart poświęcenia swojego czasu. Niesamowita gra Angeliny i Elizabeth. Jak dla mnie oby więcej takich filmów.

A co do filmów branżowych oto kilka tytułów, które znam:
Gdy zapada noc
Nie potrafię inaczej
Niewidzialny świat
Kyss Mig
Zagubione
Aimee i Jaguar
Modlitwy za Bobby'ego (miłość facetów)
Fuc;king Amal
Sztuka wysublimowanej fotografii
Kochałam Annabelle
Mulholland Drive
Monster
Tajemnica Brokeback Mountain (miłość facetów)

ocenił(a) film na 8
koszykarka1990

Ja bym jeszcze mogła dodać ,,Room in Rome'', to piękny film ale ekhem.. nie jeżeli nie przepada się za scenami miłosnymi między kobietami, bo jest ich tam sporo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
koszykarka1990

Polecam jeszcze ,,wszystko w porządku"

ocenił(a) film na 10
koszykarka1990

Właśnie skończyłam oglądać :) Przepiękny , wzruszający po prostu arcydzieło . Angelina i Elizabeth idealne .
Co do filmów o miłośći dwóch kobiet polecam "Zagubione" "Imagine You& I " "Bloomington" :)

koszykarka1990

Zgadzam się !!! Wspaniały film, wspaniała rola Angeliny Jolie, lecz również znakomita rola Elisabeth Mitchell !!! Polecam "Lost & Delirious" ("Zagubione"), "Loving Annabelle" (absolutne arcydzieło !), "Chloe" Atoma Egoyana i - przede wszystkim - najlepszy serial w historii "The L Word" (6 sezonów) z genialną Jennifer Beals w roli Bette Porter !

koszykarka1990

"Muskając aksamit" miniserIal