Marcinek mongołku Gladiator jest już filmem ponadczasowym, jest klasykiem światowgo kina który jest znany na całym świecie jako film arcydzieło i dlatego nie warto rozpisywać się o nim na 1000 linijek lecz należy tylko i wyłącznie podkreślić jaki to on jest genialny.
W każdej swojej wypowiedzi musisz obrażać?
Po prostu zapytałem i szczerze mówiąc to co napisałeś brzmi mniej więcej "tak bo tak"...
Jeżeli przyjmujesz zawsze to co masy to ci współczuje.
Będę ciecie obrażał dopóty dopóki nie zmienisz swojego chorego podejścia do filmów które są genialne na zdrowe podejście do tych że filmów.
Ciekawe skąd wiedziałeś wczoraj jakie miałem podejście skoro widniała pode mną ocena 8/10 ;) Chyba nie negatywne?
Negatywne >>> tyczy się to nie Gladiatora tylko innych znkamotych filmów i świetnych aktrorów / aktorek na których nie zostawiasz suchej nitki - ciekawe dlaczego ? czyżby to był objaw jakieś choroby psychicznej ?
I nie wmawiaj mi w następnym twoim poscie że tego nie robiłeś skoro tak robiłeś, i nie będę tutaj wymieniał tytułów i nazwisk - ty sam wiesz o co mi chodzi...
tylko dzieci nie rozumieja tego filmu jak mozna negatywnie go oceniac wiadomo ze teraz avatary i inne efekty musza byc ale nie o to chodzi.Ten film duzo pokazuje moze kiedys dozyje ze powstanie film typu Gladiator powinien byc w top 10 no chociaz w 20 ten film to jest poprostu legenda długo jeszce poczekamy zeby powstał w stylu Gladiatora
Błagam cię, wstawiaj kropki albo na przykład taki napis STOP, bo z twojej wypowiedzi nie można wywnioskować nic oprócz tego, że z pewnością jest durna.
palantem to ewentualnie jesteś Ty, sorry ale każdy ma prawo do własnego zdania, więc bądź łaskaw mnie mnie nie obrażać, jeśli wg Ciebie to gniot to już Twój problem, mnie się film podobał i finał
Wzrusza mnie twój debilizm gniocie palantowaty dam ci dobrą radę obejrzyj sobie kolejny odcinek Mody Na Sukces - on jest na twoim poziomie intelektualnym.