8,1 796 tys. ocen
8,1 10 1 795577
7,5 84 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

ocenił(a) film na 10

Nie wiem jak ktoś może na to pisać gniot!
Film jest moim zdaniem dziełem nad dziełami i to jeszcze na rok 2000!!!
Fabuła najlepsza a muzykę to sie słucha tak jak by sie tam na prawde było.
Chyba dzisiaj obejrze ten film!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
jar_91

Bo faktycznie to nic szczególnego. Nie trudno zrozumieć czemu ktoś bardziej ogarnięty krzyczy "gniot".

ocenił(a) film na 10
grzegorz_cholewa

Jak to nic szczególnego? Klimaty gladiatorów to nic szczególnego? A do tego jeszcze taka fabuła i muzyka super...
Gniotem przy tym filmie jest przykładowo Battleship: Bitwa o Ziemię...bajeczka tylko dla efektów mozna obejrzec a tak to nudny okropnie!!! Obejrzyj sobie wiecej filmów czy seriali o gladiatorach typu Spartacus serial to zobaczysz jakie to jest..."Gladiator" to porządna historia i wspaniała muzyka a i gra aktorska mistrzowska!!!

jar_91

Słaba historia = przeciętny film. Albo i do dupy.

ocenił(a) film na 6
jar_91

"Gniotem przy tym filmie jest przykładowo Battleship: Bitwa o Ziemię...bajeczka tylko dla efektów mozna obejrzec a tak to nudny okropnie!!! "

W porównaniu do Battleshipów. A gdyby porównać do filmów Kurosawy czy Kubricka? Otrzymujemy przesłodzonego gniota. Nawet w klimatach gladiatorskich znajdzie się parę lepszych filmów.

ocenił(a) film na 9
grzegorz_cholewa

ten film to "gniot"?? zastanów się... Najbardziej mnie rozśmieszyło " nie trudno zrozumieć czemu ktoś bardziej ogarnięty krzyczy gniot" haha :D chłopcze, widać że Ty to jesteś specjalista i znasz się na emocjach w filmie, i prawdziwym przesłaniu w nim zawartym. Nie ma co, marnujesz się na forach filmwebu, bo taki ktoś "ogarnięty" jak ty to powienien w Hollywood mieszkać i być wybitnym krytykiem. Jak nie rozumiesz filmu to nie krytykuj. Wiadomo, są różne gusta i guściki, może się komuś nie podobać np. gra aktorska, kostiumy, nawet fabuła ( choć w tym przypadku nie ma się do czego przyczepić) ale ty po prostu tego filmu nie rozumiesz i to jest twój problem... oglądnij może z mamą i niech ci wytłumaczy... Pozdrowienia.

lukas250

jesteś debilem. ale to standard wśród obszczymurków. :D

gniot, gów-no,śmieć, kloaka kur-wo jeba-na.