8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792309
7,6 74 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Gladiator

ocenił(a) film na 10

Nie wiem jak ktoś może na to pisać gniot!
Film jest moim zdaniem dziełem nad dziełami i to jeszcze na rok 2000!!!
Fabuła najlepsza a muzykę to sie słucha tak jak by sie tam na prawde było.
Chyba dzisiaj obejrze ten film!

jar_91

Bo faktycznie to nic szczególnego. Nie trudno zrozumieć czemu ktoś bardziej ogarnięty krzyczy "gniot".

ocenił(a) film na 10
grzegorz_cholewa

Jak to nic szczególnego? Klimaty gladiatorów to nic szczególnego? A do tego jeszcze taka fabuła i muzyka super...
Gniotem przy tym filmie jest przykładowo Battleship: Bitwa o Ziemię...bajeczka tylko dla efektów mozna obejrzec a tak to nudny okropnie!!! Obejrzyj sobie wiecej filmów czy seriali o gladiatorach typu Spartacus serial to zobaczysz jakie to jest..."Gladiator" to porządna historia i wspaniała muzyka a i gra aktorska mistrzowska!!!

jar_91

Słaba historia = przeciętny film. Albo i do dupy.

ocenił(a) film na 6
jar_91

"Gniotem przy tym filmie jest przykładowo Battleship: Bitwa o Ziemię...bajeczka tylko dla efektów mozna obejrzec a tak to nudny okropnie!!! "

W porównaniu do Battleshipów. A gdyby porównać do filmów Kurosawy czy Kubricka? Otrzymujemy przesłodzonego gniota. Nawet w klimatach gladiatorskich znajdzie się parę lepszych filmów.

ocenił(a) film na 9
grzegorz_cholewa

ten film to "gniot"?? zastanów się... Najbardziej mnie rozśmieszyło " nie trudno zrozumieć czemu ktoś bardziej ogarnięty krzyczy gniot" haha :D chłopcze, widać że Ty to jesteś specjalista i znasz się na emocjach w filmie, i prawdziwym przesłaniu w nim zawartym. Nie ma co, marnujesz się na forach filmwebu, bo taki ktoś "ogarnięty" jak ty to powienien w Hollywood mieszkać i być wybitnym krytykiem. Jak nie rozumiesz filmu to nie krytykuj. Wiadomo, są różne gusta i guściki, może się komuś nie podobać np. gra aktorska, kostiumy, nawet fabuła ( choć w tym przypadku nie ma się do czego przyczepić) ale ty po prostu tego filmu nie rozumiesz i to jest twój problem... oglądnij może z mamą i niech ci wytłumaczy... Pozdrowienia.

lukas250

jesteś debilem. ale to standard wśród obszczymurków. :D

gniot, gów-no,śmieć, kloaka kur-wo jeba-na.