Muzyka w tym momencie jest przecudna i potęguje odczucia. Uwielbiam ten film. Do kapsuły i w kosmos.
kurczę, tak nie lubię płakać na filmach! To wszystko przez tą muzykę. Pod koniec na chwilęzapieniam się w płaczącego bobra i ...... płaczę jak bóbr :' (
Hah ja jestem facetem, normalnie nie płacze... ale ten film. Na nim zawsze, scena jak idzie przez to zboże..
Kilka dni temu oglądnąłem ten film z kolegami. Ja tu ledwo wytrzymuję nerwowo a oni siedzą sobie i wyśmiewają błędy historyczne. Trochę mi ich żal, że są niewrażliwi na przekaz tego filmu.
Ja jeszcze NIGDY, nie wiem czemu, na filmie nie płakałem[i tak samo jak marcin2212 uchodzę za wrażliwego ;P], jednakże ostatnia scena NIEMAL wylała ze mnie łzy.
Gladiator jest jednym z niewielu filmów które we mnie wywołują takie uczucie, a i jeszcze ta muzyka na końcu.... ahhh
.
Ja płacze za każdym razem, gdy to oglądam i za kądym razem mam nadzieje, że przeżyje :D Ale myśle, że bez końcowej sceny, w któej Maxumis umiera nie były to tak piękny film. Muzyka rewelacyjna - tutaj nie mam wątpliwości :D
Z tego co się orientuje to chyba sceny z pogrzebem Hanki nie było w serialu;p Tzn nie żebym oglądała ale gdyby była to w internecie by o tym huczało;p Gladiator film na prawdę świetny, podobnie jak wspomniana wcześniej (przez Gregora 11) Zielona mila;d
myslalem ze byl pogrzeb pokazany :D
no ale coz, byc moze scena ta wywolala by zbyt ogromne emocje dla przecietnych telewidzow :O
Mam 19 lat i jestem chłopakiem który normalnie nie płacze na żadnym filmie ale w ostatniej scenie nie mogłem wytrzymać. Myślę ,że żeby załapać przekaz tego filmu to trzeba nieco dojrzeć i przede wszystkim dobrze go rozumieć .
To nawet słodkie, jak chłopak przyzna się do łez. Szczerze mówiąc ile razy oglądałam ten film, tyle razy płakałam na scenie, gdy on już odchodził od zmysłów, szedł przez to zboże i tak dalej... ;D
Anonimowo to każdy Ci sie przyzna a w realu zgrywa twardziela;p Wrażliwość nie boli, serio;p
Ważne, że sie przyzna. To już pierwszy krok do sukcesu. nie ma co się rozpisywać o wrażliwości płci przeciwnej, skoro powinno się dyskutować o filmach ;]]
hahaha :D dzieki Karolcia xD widze ze nawet ten sam rocznik jestesmy :D:D
( o ile oczywiscie 92 to rok w Twoim nicku :D )
hahahaha :D
moglem wczesniej zapytac to bym Ci przynajmniej zyczenia zlozyl z okazji dnia babci...