8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792404
7,6 74 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Ocyzwiscie 6/10 nie jest zla ocena, ale odejmuje punkty wlasciwie tylko za scenariusz, ktory jest niezwykle istotna czescia filmu. A jako, ze scenariusz jest nedzny, mimo ze ocene daje niezla, film uwazam za kiepski.

ocenił(a) film na 9
ronak

To w końcu co jest złe, scenariusz czy cały film jest kiepski? Masz problem w formułowaniu myśli w języku polskim. Więcej zdecydowania w formułowaniu opinii szczególnie dot. tak dobrego filmu jakim jest "Gladiator".

ocenił(a) film na 9
mohikanin

Raczej Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

ocenił(a) film na 10
ronak

A ja sobie myślę, że to raczej Ty masz problem z poprawnym formułowaniem myśli, bo z Twojej wypowiedzi nie wynika żadna myśl...

ocenił(a) film na 9
ronak

Skoro film jest twoim zdaniem taki Kiepski, to dlaczego ma ocenę taką, jaką ma?? No bo niska, to ona raczej nie jest...

ocenił(a) film na 5
klio666

Gladiator mi tez się średnio podobal 5/10.

ocenił(a) film na 9
klio666

filmweb? 12345 67890 1234567890

ronak

Glupi to jestes Ty.. NIe rozumiem jak taki film moze sie niepodobac? Chyba tylko umyslowo chorym lduzioom.. TO jaki wedlug ciebie film jest Arcydzielem? Amorres perros? hahaha

ocenił(a) film na 1
CR7

@up
Moze sie nie podobac. Kazdy ma inny gust. Poza tym nie powinienes smiac sie z jego przekonania, skoro jestes fanem tego pedala C Ronaldo. "hahaha"

ocenił(a) film na 4
sgdsdg

Film na 6 pkt. Oczywiście mógłby byc lepszy bo nie takiego gladiatora sie spodziewałem. Do spartacusa to mu brakuje.

CR7

amores perros jak najbardziej jest arcydziełem, a co do autora tematu "A jako, ze scenariusz jest nedzny, mimo ze ocene daje niezla, film uwazam za kiepski." - genialne zdanie

ronak

może się powieś odrazu?

ronak

A moim zdaniem Gladiator to arcydzieło

ocenił(a) film na 8
ronak

Jak dla mnie bardzo dobry film przygodowy, nie ma się za bardzo do czego przyczepić no może troszkę do scenariusza, dobra kreacja Crowa, fajne elementy akcji/walk na szczęście nie przesadzone,zdjęcia.