8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792343
7,6 74 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Nie mogę uwierzyć, że "Gladiator" nie dostał Oscara za ścieżkę dźwiękową. Nie mogę uwierzyć, że Joaquin Phoenix nie dostał Oscara dla najlepszego aktora drugoplanowego. Jakaś parodia po prostu!

ocenił(a) film na 10

Ooo taaak, zgadzam się...Muza jest świetna! A cesarz miodzio!

ocenił(a) film na 10

Nic dodać, nic ująć 100% racji

ocenił(a) film na 10

Gladiator to jeden z najwspanialszych filmów jakie w życiu widziałem! Do puli zdobytych oscarów zdecydowanie powinny dołączyć narody za ścieżkę dźwiękową i za wybitną rolę Phoenixa! Nie wiem jak wy ale ja 23 letni facet właśnie ryczę po ponownym obejrzeniu tego arcydzieła!

ocenił(a) film na 10

Ja może nie płaczę po jego obejrzeniu ale na pewno zgodzę się, że jest to film wybitny, a to co zrobił Hans Zimmer jest po prostu genialne... Sam mam w domu 2 płyty ze ścieżkami dźwiękowymi z Gladiatora... Phoenix również zagrał jak dla mnie genialnie... Sam się dziwię temu, że nie dostali Oscarów no ale cóż... Tak to już jest z tymi Oscarami...

ocenił(a) film na 10

nie jesteś sam. mam fioła na punkcie muzyki z tego filmu. :)

ocenił(a) film na 10

Ludzie(Europejczycy) się przejmują jakimiś tam(ustawkowymi dla kolesiostwa) oscarami, to dopiero jest parodia.

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/user/_Andrzej_/reviews/O+imperium+bez+weny-9324

Phoneix zrobił parę głupich min, wielka rola toto nie jest, chociaż lepszy on niż drewniany Russell.

ocenił(a) film na 10

Za to w filmie "Drive" masz mega gre aktorską, weź koleś idz i nie wracaj z takimi tematami.

użytkownik usunięty
eversman_4

Oczywiście, tylko trzeba mieć pojęcie o takim typie.

ocenił(a) film na 10

Pojęcie to możesz mieć do roznoszenia gnoju na polu, ale o filmach to raczej takowego nie masz.

użytkownik usunięty
eversman_4

Popłacz sobie.

ocenił(a) film na 10

Nad Twoją żałosną egzystencją? Nie muszę

użytkownik usunięty
eversman_4

Znów wygrałem, ale satysfakcja zerowa.

ocenił(a) film na 10

Napisz jeszcze że Cię na filmwebie krzywdzą to może dostaniesz rentę trzeciej kategorii.

użytkownik usunięty
eversman_4

Raczej dostarczają rozrywki, brakiem argumentów, frustracją, takie tam.

ocenił(a) film na 10

Jak wolisz amatorze, twoja brocha.

użytkownik usunięty
eversman_4

Spoko, profesjonalisto.

ocenił(a) film na 10

Dokładnie, zgodzę się z Tobą. To jest film do którego mogę wiele razy wracać, a i tak się nie nudzi. Do tego rewelacyjna gra aktorska i muzyka Hansa Zimmera... Arcydzieło :)