8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792466
7,6 75 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Witam!

Ten temat jest zaadresowany do osób które chciałyby powrócić do starej wersji Filmwebu
więc osoby chętne proszę o złożenie swojej deklaracji która zostanie wysłana w linku razem
z listem do redakcji

Ja od razu oddam swój głos wyrażający chęć powrotu do starej wersji

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

podpisuje się pod petycją, ale tylko jedną ręką :P zmianę wyglądu i kolorystyki akceptuję, bo raz na jakiś czas miło zobaczyć odmianę, ale niech chociaż wróci dawny układ linków i odnośników, bo teraz nie można niczego znaleźć.. i do tego beznadziejna obsługa programu tv - to chcę po staremu!!

użytkownik usunięty
Gotrek09

Popieram, ale myślę, że ta petycja nic nie da... Było już ich sporo w innych działach na forum, bez rezultatu.

ocenił(a) film na 10

Popieram w 100%!
Strona na słabym łączu bardzo długo się łąduje. Myśle nad zakończeniem przeglądania tego serwisu i przerzucenie się na jakiś "lajt"owy.

Loskens

stronka na pewno zwolniła... dodatkowy minus to nieczytelność związana z tym, że za dużo jest naćkane na jednej stronie i brak w tym jakiejś czytelnej i logicznej chronologii, lepiej już dać więcej zakładek... kolory też nie te :/ wiem, że można zmienić "skórkę" ale to i tak nie przywróci starego przyzwoitego filmwebu... nie zawsze nadążanie za modą daje pozytywne efekty... takie petycje nic nie dadzą, może warto się przestawić, albo zmienić portal, tym bardziej, że ten został oblężony przez osoby, które nie czują miłości do sztuki filmowej, z premedytacją zaniżają oceny, wypisują bzdury na forach, mają dwustopniową skalę ocen (czyt. 1 albo 10) albo pseudointelektualistów, którzy nie potrafią grzecznie podyskutować, tylko bawią się w krytyków, wytykają innym, że mają złe gusta, wyzywają całe masy od idiotów, bo komuś zdarzyło się popełnić błąd stylistyczny, albo wyrazić negatywną/pozytywną opinię na temat filmu, który im się podobał/nie podobał... zapanowało chamstwo i brak szacunku dla drugiego człowieka, co osobiście dla mnie jest wstrętne, gdyż w realnym świecie ludzie za przeproszeniem "do tyłka by ci wleźli"

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

też popieram:)

ocenił(a) film na 9
Gotrek09

Mnie w sumie podoba sie ten nowy filmweb, ale może dlatego ,że ze starego korzystałem tylko przez jego ostatnie 2 tygodnie. Droga Kasiu, wątpię abyś znalazła portal wolny od chamstwa i pseudokrytyków. Nie ma szans uwolnić sie też od tzw. dzieci neostrady i wszelkiej innej maści prowokatorów itd.