nikt nic nie mówi... wszyscy się gapią... jakieś denne przemówienie.... jakbym słyszał
jakiegoś robota...brak emocji.. brak realizmu..wszystko sie dzieje powoli... do tego ta
kiepska muzyka/...
Ta kiepska muzyka, brak emocji? Scenę śmierci ogląda się na bezdechu, nie mówiąc już o wartościach i przesłaniu jakie niesie film, a muzyka to arcydzieło. Musi ci się bardzo nudzić pisząc takie bzdury.
Zgadzam się z jaarekparf, przed chwilą po raz kolejny w życiu oglądałem film i muzyka jest arcydziełem w tym filmie. Naprawdę nie rozumiemy Cię Marnexx -,-
Marnexx naprawdę musisz tworzyć 10 tematów o tym, że film ci się nie podobał??? A co do filmu to według mnie arcydzieło, aż łezka się zakręciła w oku pod koniec :D
Prymitywny Trollizm. Jeżeli już trollować to z gracją, w jednym temacie, a nie jak ostatni męt. Świat Trolli schodzi na psy... a kiedyś było tak pięknie.
Szkoda dyskusji z tym gościem, jeśli ma takie zdanie na temat filmów, który większość ocenia jako arcydzieło. Pewnie tylko o wzbudzenie emocji i bezsensowna dyskusję mu się rozchodziło.