8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792361
7,6 74 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

nikt nic nie mówi... wszyscy się gapią... jakieś denne przemówienie.... jakbym słyszał
jakiegoś robota...brak emocji.. brak realizmu..wszystko sie dzieje powoli... do tego ta
kiepska muzyka/...

ocenił(a) film na 10
Marnexx

Ta kiepska muzyka, brak emocji? Scenę śmierci ogląda się na bezdechu, nie mówiąc już o wartościach i przesłaniu jakie niesie film, a muzyka to arcydzieło. Musi ci się bardzo nudzić pisząc takie bzdury.

ocenił(a) film na 10
jaarekparf

Zgadzam się z jaarekparf, przed chwilą po raz kolejny w życiu oglądałem film i muzyka jest arcydziełem w tym filmie. Naprawdę nie rozumiemy Cię Marnexx -,-

ocenił(a) film na 8
Marnexx

Marnexx naprawdę musisz tworzyć 10 tematów o tym, że film ci się nie podobał??? A co do filmu to według mnie arcydzieło, aż łezka się zakręciła w oku pod koniec :D

ocenił(a) film na 9
syntrojana

Muza arcydzieło, właśnie sobie jeszcze słucham bo mam niedosyt

ocenił(a) film na 10
Marnexx

Prymitywny Trollizm. Jeżeli już trollować to z gracją, w jednym temacie, a nie jak ostatni męt. Świat Trolli schodzi na psy... a kiedyś było tak pięknie.

ocenił(a) film na 10
Marnexx

Szkoda dyskusji z tym gościem, jeśli ma takie zdanie na temat filmów, który większość ocenia jako arcydzieło. Pewnie tylko o wzbudzenie emocji i bezsensowna dyskusję mu się rozchodziło.

ocenił(a) film na 10
jack78

Masz rację Jack. Jak ktoś nie rozumie piękna i wymowy tego filmu to nie ma sensu nawet przekonywać kogoś takiego, że się myli.