Stare było mniejsze, w gorszej jakości i pochodziło z limitowanego wydania 3DVD. Obecne jest lepsze.
Wy weryfikatorzy macie jebla na punkcie wielkości i jakości zdjęcia, a prawda jest taka, że zwykły user gołym okiem nie dostrzeże różnicy w jakości.
I obie są z edycji specjalnej, so what?
I jak mniejsze, skoro wystarczy wstawić http://www.qpratools.com/gallery2/gladiator_%282000%29.jpg i jest 500px × 700px, a nowe ma 350px × 510px
Nie jestem weryfikatorem, a różnice dostrzegam od razu. To co podałeś w linku nadaje się jedynie do podtarcia dupy.
A obecną okładkę sam dodałem na filmweb i poprosiłem administratora aby ustawił ją na plakat główny. Jest to najładniejsza okładka "Gladiatora" idealnie oddająca klimat filmu (sam to wydanie posiadam).
"stare było mniejsze, w gorszej jakości"
oba mają taką samą (kiepską) jakość. Na FW są fotki dużo gorsze i na plakatach bywają kadry z filmu. Co za debile w takim razie to weryfikują.
"pochodziło z limitowanego wydania 3DVD"
oba pochodzą z edycji specjalnej
"obecne jest lepsze"
bo ty tak mówisz?
"różnice dostrzegam od razu"
taa, jak wcześniej znasz wymiary i rozszerzenie...
"to co podałeś w linku nadaje się jedynie do podtarcia dupy"
twoja sprawa czym się podcierasz, wątpię aby kogoś to interesowało
"oba mają taką samą (kiepską) jakość. Na FW są fotki dużo gorsze i na plakatach bywają kadry z filmu. Co za debile w takim razie to weryfikują."
Nie mają takiej samej kiepskiej jakości, wiem bo sam je umieszczałem. Nowy plakat jest nieco większy i mniej wypiklselowany przy napisach.
"oba pochodzą z edycji specjalnej"
Obecna to okładka steelbooka dostępnego od lat. Wcześniejsza okładka funkcjonowała na rynku w limitowanej wersji 3DVD, niedostępnej obecnie w sklepach.
Masz 8 pkt. za weryfikacje, ja mam ponad 500 z czego większość za umieszczanie plakatów (z czego część to moje skany poprawione na komputerze - jestem grafikiem - np. plakat do "Avengers"). Więc jak się nie znasz i zadowoliłaby cię okładka rozciągnięta do 500x700px to swoje złote myśli zostaw dla siebie.
A już chciałem zakładać taki sam temat :)
Też to zauważyłem, już byłem "przyzwyczajony" do tamtej okładki i jakoś mi bardziej podchodziła, taka stonowana, klimatyczna. Ta nowa jest zbyt "żółta" hehe