nie nawidze tego filmu glownie to chyba przez tego okropnego aktora crowa. przeciez on grac nie umie!! nie wiem za co oscara dostal!! czy wy ludzie oczu nie macie?? ten czlowiek ktory nie ma swojej natury nie pasuje do tej roli!!
aktor własnie to ma w sobie że potrafi wcielić się w wiele ludzi o róznych naturach .. : /
pozatym ten film był genialny. Nieche mówić ze ja jestem jakimś wybitnym kinomanem ale powołam się na prawidziwych krytków filmowych którzy ocenili ten film na oskary... :/
może ty byś tu lepiej zagrał ?? co? :/
Heh Yokichi z ust mi to wyjąłeś. Klopko mam nadzieje ze pamiętasz o tym ze masz nam opowiedzieć swoją pasjunojącą historię o spotkaniu z Rusellem. Moze zamiast twierdzić ze jest "ble" i "fuj" podałabyś powód? Bo wiesz to zaczyna być chore. Wchodzisz na każde forum związane z Rusellem i piszesz ze jest fatalnym aktorem. Dziewczyno zastanów się. I opanuj.
[anka]!!! widziałam twój komentarz na stronie Russella Crowa, jego poziom był tak niski, że postanowiłam go zignorować, wchodze na strone gladiatora i znowu ty, więc nie wytrzymałam i musze to napisać - jesteś cholernie irytująca!!!, zajmij sie czymś pozytecznym a nie wypisywaniem takch bzdur, ja oczywiście szanuje prawo kazdego do swojej opinii, ale opinii wyrażanych w taki sposób nie szanuje, jak następnym razem coś napiszesz to sie wcześniej zastanów, bo tylko sie ośmieszasz, to tyle
pozdrawiam;)
nie wiem z kąd czerpiesz wzorce, ale o aktorstwie wiesz nie wiele. To była kwintesencja realizmu i na tym polega aktorstwo!!!Poczytaj i poogladaj cos więcej niż tylko "Daleko od Noszy"....;)
JA też czytałam ten komentarz o Russelle i dałam juz tam ( jako jego oddana fanka będąca pod olbrzymim wrażeniem jego ról) stosowny komentarz...Więc powiem tylko - zastanów się, obejrzyj "Gladiatora" który jest arcydziełem. A jak nadal będziesz sie czepiać Russella i jego życiowych ról to wyciągniemy z tego odpowiednie wnioski na temat poziomu filmów które twoim zdaniem są "dobre". Zaraz idę na fotum "pięknego umysłu"...ciekawe czy dałaś tam juz komentarz mówiący o tym, że Crowe nie umie grać a film ( boski ) jest kiczem
ŁOOOOO!!! Wypowiedziała się znakomita aktorka i gwiazda filmowa! Tylko co gwiazda filmowa robi na forum o filmach! Powinna w filmach grać! A więc won!