8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792375
7,6 74 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

cicho...

ocenił(a) film na 7

nie mów tego głośno... taka ola np. to wielki fan russela i tego filmu. uważaj bo cie zlinczują... fabuła tego filmu jest rzeczywiście... jakby to powiedzieć, żeby nie ranic innych filmwebowców, kiepska... russel gra, no powiedzmy, na dość wysokim poziomie (ale i tak jest to nic w porównaniu z jego rolą w tajemnicach la). poza tym film nie ma żadnych atutów...

ocenił(a) film na 10
Ponk

re: cicho...
Hahahaha, bardzo śmieszne ;). Oczywiście że jestem zagorzałą fanką Russellka, ale naprawdę nie zjadam tych, któzy krytykują Jego filmy.
Film jest fajny, Russell super, ale i tak przęka przy "Pięknym umyśle"!!

ocenił(a) film na 10
Ponk

A ja jestem za GLADIATOREM!
No cóż,ja uważam że "Gladiator" atuty ma.I to wiele. Nie chodzi mi tu absolutnie ani o Russel'a ani o jego gre. Owszem jest dobra,zasługiwała na nagrodę,ale myślę że nie przewyższa pracy choćby Joaquin'a Phoenix'a. To właśnie jego gra jest w "Gladiatorze" warta docenienia,podobnie jak zdjęcia i niektóre efekty. Oraz sam klimat filmu. Oczywiście-zgadzam się,że była to jakby bajka. Coś w stylu walki dobra ze złem.Ale jak pokazana!!!

ocenił(a) film na 7
GaGa

A ja nie mówię że jestem przeciw...
po prostu nie podzielam podniecenia wywołanego tym filmem. i tyle. film nie jest zły, ale żeby od razu wybitny!? no, nie przesadzajmy.

ocenił(a) film na 10
Ponk

jak to nie
Jak to nie mówisz że jesteś przeciw? z resztą co to znaczy? muwisz że jest słaby,a ja twierdzę inaczej.Niewiele jest takich filmów,które robione na zdobywanie kasy są jednoczeście świetnie zagrane,nakręcone,maja dobry scenariusz i -przde wszystki są ciekawe.Krótko mówiąc-naprawdę dobre

ocenił(a) film na 10
Ponk

zdecyduj się....
Ty się PONK zdecyduj czy jestes za czy przeciw- film jest super i koniec kwestii.....