PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98350}

Gladiatorzy

Held der Gladiatoren
2003
6,8 1,6 tys. ocen
6,8 10 1 1630
Gladiatorzy
powrót do forum filmu Gladiatorzy

ale shit

ocenił(a) film na 3

Porażka. Tania podróba "Gladiatora" nie wnosząca nic nowego do kina. Muzyka momentami mnie załamywała po prostu...sorry ale to film z tłem HISTORYCZNYM a nie tandetno-romantycznym. Totalne zero jakichkolwiek efektów, nie wspomnę o tym żenującym niedźwiedziu na początku...A temat filmu dawał wiele możliwości do stworzenia czegoś fajnego. Akcja momentami z góry do przewidzenia. Poza tym połowa aktorów to kompletne dno nieumiejące grac. Rzadko tak zjeżdżam filmy bo zwykle nawet hollywoodzkie super produkcje mi sie podobają (mniej więcej) ale niestety tutaj kompletna załamka. 3/10 za przystojnego pana, za ideę walki za wolność i za moją słabość do tamtych czasów.

ocenił(a) film na 10
kropekk

A skąd ty wiesz że to podróba Gladiatora, hę? Hitroria jest o gladiatorach to odrazu jest podróba nie? Że taki sobie tytuł dali to nie oznacza, że film to tandeta, nie uważasz? Wiesz każdy ma swoje zdanie na ten czy inny temat. Ten niedźwiadek to był wg. mnie rozwalający, z bratem rozbładaliśmy ręke jak pakerzy i go udawaliśmy :):):)

kropekk

A co do muzyki to uważam że była ok. Ten utwór przetłumaczony na polski ma wzmianke o wolności, o odważnym sercu i o wytrwaniu. Zatem uważam że piosenka pasuje. Według mnie jest rozbrajająca i doskonale wspólgra ze sceną końcową jak i ze sceną kiedy głowny bohater stoi w deszczu.

Pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kropekk

Wiesz może gdzie znajdę napisy do tego filmu? ;) bo NapiProjekt mi nie znalazł :/