PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671014}

Goście, goście III: Rewolucja

Les Visiteurs: La Révolution
2016
5,5 8,2 tys. ocen
5,5 10 1 8183
4,0 2 krytyków
Goście, goście III: Rewolucja
powrót do forum filmu Goście, goście III: Rewolucja

Bo uwielbiam tą serię i ich przygody i nie mogę się doczekać ich kolejnych ciekawych przygód, tym bardziej, że teraz będą czasy wojenne, co może być jeszcze ciekawsze.

ocenił(a) film na 10
Janek_Orlowski

Nie mogę znaleźć teraz tego francuskiego bądź belgijskiego artykułu, ale z tego co przeczytałam to Jean-Marie Poiré powiedział podobno, że na pewno nie w 2023, powiedział, że planuje nagrać w przedziale 2024-2026. Trzymam kciuki, że się uda i prawda ta 4 część może być ciekawa, z chęcią bym poszła do kina. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
Daria_G_filmaniak

Też chyba na ten sam bodajże artykuł się natknęłam jakiś czas temu i prawda zdjęcia do 4 części Gości, gości mają być w przedziale 2024-2026, ale mam nadzieję, że Jean-Marie Poiré spróbuje i w tym 2023 nagrywać, pozdrawiam :)

Julka_Julka_filmaniak

Ta seria nigdy mi się nie znudzi !

Daria_G_filmaniak

Ja czytałem zaś artykuły sprzed dwóch czy trzech lat i wszędzie było o tym, że reżyser nie bardzo widzi na to szans po ostatniej klapie finansowej.

ocenił(a) film na 6
Janek_Orlowski

nie będzie kolejnej części - tutaj i główny aktor i reżyser mówią że nie widzą sensu https://www.diverto.tv/actualites/cinema/ca-ne-minteresse-plus-jean-reno-franc-s ur-un-eventuel-quatrieme-film-des-visiteurs

OstryNT

Niestety link prowadzi do głównego serwisu
"Strona, której szukasz nie istnieje lub została przeniesiona."
Tak czy owak szkoda, panowie mają swoje lata, jak nie teraz, to już nigdy.

ocenił(a) film na 8
Kpuc

Szkoda, że zaniechali serii, trzecia część była dobra, nie wiem dlaczego zebrała takie niskie oceny, za mało głupkowatego humoru?

OstryNT

Jak na koniec serii to zakończenie strasznie słabe, a własciwie to brak zakonczenia