Bo uwielbiam tą serię i ich przygody i nie mogę się doczekać ich kolejnych ciekawych przygód, tym bardziej, że teraz będą czasy wojenne, co może być jeszcze ciekawsze.
Nie mogę znaleźć teraz tego francuskiego bądź belgijskiego artykułu, ale z tego co przeczytałam to Jean-Marie Poiré powiedział podobno, że na pewno nie w 2023, powiedział, że planuje nagrać w przedziale 2024-2026. Trzymam kciuki, że się uda i prawda ta 4 część może być ciekawa, z chęcią bym poszła do kina. Pozdrawiam ;)
Też chyba na ten sam bodajże artykuł się natknęłam jakiś czas temu i prawda zdjęcia do 4 części Gości, gości mają być w przedziale 2024-2026, ale mam nadzieję, że Jean-Marie Poiré spróbuje i w tym 2023 nagrywać, pozdrawiam :)
Ja czytałem zaś artykuły sprzed dwóch czy trzech lat i wszędzie było o tym, że reżyser nie bardzo widzi na to szans po ostatniej klapie finansowej.
nie będzie kolejnej części - tutaj i główny aktor i reżyser mówią że nie widzą sensu https://www.diverto.tv/actualites/cinema/ca-ne-minteresse-plus-jean-reno-franc-s ur-un-eventuel-quatrieme-film-des-visiteurs
Niestety link prowadzi do głównego serwisu
"Strona, której szukasz nie istnieje lub została przeniesiona."
Tak czy owak szkoda, panowie mają swoje lata, jak nie teraz, to już nigdy.
Szkoda, że zaniechali serii, trzecia część była dobra, nie wiem dlaczego zebrała takie niskie oceny, za mało głupkowatego humoru?