PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=505781}
6,5 19  ocen
6,5 10 1 19
Godkiller
powrót do forum filmu Godkiller

O filmie

użytkownik usunięty

Nie oglądałem tego filmu co prawda, ale czytałem o nim w kilku różnych źródłach. Pomyślałem, że skoro ani jednego komentarza tutaj nie ma, ani opisu filmu, podzielę się z wami tym co wiem na temat tego obrazu.
Generalnie jest to historia na podstawie komiksu - w post apokaliptycznym świecie pewien chłopak szuka serca dla swojej umierającej siostry. Tyle wiem na temat fabuły.
Najwięcej miejsca w sieci poświęcone zostało na komentowanie formuły filmu - nie jest to 'klasyczna' animacja, tylko prezentowane są statyczne obrazy, żywcem wyjęte z komiksu, którym towarzyszy podkład audio wykonany przez aktorów. Z tego co czytałem, podkład jest naprawdę dobry, jednak wiele osób uskarżało się na statyczną formę "Godkiller". Wiele osób stwierdzało, że jest to rewelacyjny audiobook ;)
Szczerze pisząc informacja o statycznej formie tego obrazu mnie też zniechęciła i zrezygnowałem z oglądnięcia tej 'animacji'.
Chciałbym zaznaczyć, że NIE OGLĄDAŁEM tego i nie jestem w stanie ocenić, czy jest to warte oka. Jeżeli forma was nie zniechęca, spróbujcie i dajcie znać czy warto :)