kto zablokował mój poniższy wpis ? i dlaczego ? co ja tam takiego wogóle napisałem ?
jeżeli kogoś uraziłem, to tego kogoś bardzo przepraszam za mój błąd :/
Zapraszam w imieniu całego gorijforum na nasze forum,żebyś udowodnił nam że GOdzilla Amerykańska jest lepsza od japońskiej.TU masz adres i się zaraejestruj.http://www.gojiforum.fora.pl/
a ty znowu z tym gjiforum omg nie chce mi se tam rejestować i potem zaśmiecać skrzynki tymi emailami z tego forum i tak z tego nic nie bede mial tylko nuuuuuuuuude
nie dziwie sie że masz takie male poczucie chumoru przez to że tam jest nudno,
kiedy chce sobie popisać na jakiś temat który mnie interesuje juz o 100% wole grono...
^ Ta...Ty masz rzeczywiście świetne poczucie humoru...Nie ma co...
Ps.
Humoru przez H zwykłe. To taka mała ciekawostka ;) .
I Ty chcesz filmy oceniać, a poprawnie po Polsku pisać nie umiesz :D ?
No i po raz kolejny dostrzegam twoje wspaniałe umiejętności paranormalne. Piotruś jasnowidz wie jak jest na forum na którym nigdy nie był. Jestem pod wielkim wrażeniem twojej wiedzy.
No to od czego by tu zacząć? Zaprzeczałeś sam sobie, pisałeś rzeczy, które delikatnie mówiąc, nie miały sensu i obraziłeś mojego kumpla. To starczy do usunięcia tematu. Polecam zapoznać się z zasadami netykiety.
przynajmniej można coś poczytać ciekawego na tym forum niż o jakies godzilli /ja tam nie byłem już w pół roku xD/
Przepraszam a co masz do Michaela?? :> :P Ja jestem jego fanem tak jak i Godzilli ;) Dajcie chłopakowi żyć, no ma prawo do własnego zdania. Niestety ja już powoli godzę się ze świadomością tego, że my fani Godzilli to mniejszość :/ A szkoda bo uważam, że ludzie po prostu nie dostrzegają tego co ten film w sobie kryje...