5,9 32 tys. ocen
5,9 10 1 31589
5,6 35 krytyków
Godzilla vs. Kong
powrót do forum filmu Godzilla vs. Kong

Ok nie spodziewalem sie bog wie jak ambitnego kina ale liczylem ze pokaza tu wiecej fabuly. Skupiono sie jednak na efekciarstwie.. I to tutaj wyszlo mozna powiedziec ze produkcja troche tym sie broni. Same sceny walk bardzo dobre film tez niezle wyglada.
Co do aktorstwa to raczej bez szczegolnej historii. Troche sentymentalizmu w postaci tej dziewczynki azjatki pozatym nie bardzo bylo tu co grac..
Co do godzilli podoba mi sie to ze nie jest typowym herosem wsrod potworòw i tez dostaje srogi wpierdziel.. Malpa ma zbyt wiele ludzkich cech niekoniecznie to chcialbym ogladac.

Podsumowujac klisza na kliszy bez fabuly z poprawnym aktorstwem i dobrymi efektami specjalnymi. Dla mnie 5 na 10 czyli niezle mozna zobaczyc. Czy bede wracal do tego filmu? Z cala pewnoscia NIE :)

ocenił(a) film na 7
Mateusz_Luszczynski

Moim zdaniem w tego typu filmach chodzi właśnie o walki i efekty a nie o fabułę.

ocenił(a) film na 5
Dawid_Konc

Mimo wszystko dobrze zachować pewien balans.. Nie mówię że to miało być ambitne kino ale moim zdaniem przez efekty film przesadził z dynamika.. To tylko moje subiektywne zdanie :)