Nie wiem jaki będzie to film ale Boże błagam w kinie !!!! Nie na żadnej platformie.
Premiera będzie jednocześnie w kinach i HBO Max, oczywiście w tych otwartych kinach a tu już jest problem...
No jednak takie widowiskowe filmy z dużą liczbą efektów specjalnych lepiej się ogląda w kinie. Nic tego nie zastąpi.
100% racji, choć niektórzy i tak będą cię przekonywać do wyższości kina domowego nad tą tradycyjną, wielko-ekranową rozrywką ;-)
Ja tam z przyjemnością obejrzę piracką kopię na jakiejś stronce, skoro nie mam możliwości obejrzenia legalnie. To jest problem WB, a nie mój.
W obecnej sytuacji w Polsce nie ma innego wyjścia, lepiej już obejrzeć za pośrednictwem stron Internetowych, niż wpaść na latające wszędzie spoilery. A na seans kinowy GvK i tak będę czekał z zapartym tchem... :-)
Zanim to wejdzie do polskich kin (o ile do tego czasu nie będzie w Polsce HBO Max), to już dawno będziemy znali rozstrzygnięcie starcia.
Jest to potwierdzone? Bo jakoś Judas and the Black Messiah czy The Little Things nie wyszli na HBO GO, choć na HBO Max już tak.