5,9 32 tys. ocen
5,9 10 1 31589
5,6 35 krytyków
Godzilla vs. Kong
powrót do forum filmu Godzilla vs. Kong

Nie wiem jaki będzie to film ale Boże błagam w kinie !!!! Nie na żadnej platformie.

kinoman1985

Premiera będzie jednocześnie w kinach i HBO Max, oczywiście w tych otwartych kinach a tu już jest problem...

ocenił(a) film na 8
bartoszcyc8

Ale to nie dotyczy Poski

kinoman1985

Jak będą otwarte kina to na pewno się pojawi

ocenił(a) film na 8
bartoszcyc8

Oby jak najszybciej przyjacielu otworzyli kina.

kinoman1985

No jednak takie widowiskowe filmy z dużą liczbą efektów specjalnych lepiej się ogląda w kinie. Nic tego nie zastąpi.

ocenił(a) film na 6
bartoszcyc8

100% racji, choć niektórzy i tak będą cię przekonywać do wyższości kina domowego nad tą tradycyjną, wielko-ekranową rozrywką ;-)

ocenił(a) film na 10
GROT7X

lepiej szykujecie VPN na HBO MAX hehehe :D

Blodek

Ja tam z przyjemnością obejrzę piracką kopię na jakiejś stronce, skoro nie mam możliwości obejrzenia legalnie. To jest problem WB, a nie mój.

ocenił(a) film na 10
bartoszcyc8

Oczywista, oczywistość! Mam tylko wielką nadzieje, że pirat wpłynie szybko!

ocenił(a) film na 6
Blodek

W obecnej sytuacji w Polsce nie ma innego wyjścia, lepiej już obejrzeć za pośrednictwem stron Internetowych, niż wpaść na latające wszędzie spoilery. A na seans kinowy GvK i tak będę czekał z zapartym tchem... :-)

ocenił(a) film na 5
kinoman1985

Zanim to wejdzie do polskich kin (o ile do tego czasu nie będzie w Polsce HBO Max), to już dawno będziemy znali rozstrzygnięcie starcia.

ocenił(a) film na 10
lew890

bedzie w hbo go

ocenił(a) film na 5
Smok_Eustachy

Jest to potwierdzone? Bo jakoś Judas and the Black Messiah czy The Little Things nie wyszli na HBO GO, choć na HBO Max już tak.

ocenił(a) film na 10
lew890

niestety nie

ocenił(a) film na 6
lew890

Co nie zmienia faktu, iż wizyta w kinie (nawet za pół roku) będzie obowiązkowa.

ocenił(a) film na 7
GROT7X

Obstawiam że w Polskich kinach będzie najwcześniej w maju (dopiero jak się otworzą większe sieciówki).