5,9 32 tys. ocen
5,9 10 1 31592
5,6 35 krytyków
Godzilla vs. Kong
powrót do forum filmu Godzilla vs. Kong

Film jest efektowny, dynamiczny i składa się prawie wyłącznie z efektów (w zasadzie to animacja z dodanymi scenami aktorskimi). Fabuła to totalne bzdety i całkowity brak konsekwencji, zwłaszcza teoria pustej Ziemi w praktyce rozpada się scenarzystom w rękach (porównajcie lot przez portale do środka i alpinistyczną scenę powrotu z ciupagą w ręku w dwie minuty - to ostatnie mnie już zupełnie załamało. A jeszcze słoneczko jasno świecące było po drodze. No I Godzilla jako świecąca, laserowa choinka, trenująca karate na wieżowcach HK i strzelająca niebieskim ogniem. A jak zaczęła się złośliwie uśmiechać....rewelacja.

ocenił(a) film na 7
Raker_filmweb

Ten uśmiech był totalnie z dupy,najbardziej to mnie ruszyło jak wczoraj oglądałem...poza tym kilka niedociągnięć jest ;-)...

Majkii

Kilka niedociągnięć? A gdzie tu są dociągnięcia?

ocenił(a) film na 3
mcmarins

Najlepsze podsumowanie tego filmu skierowanego dla wchodzącego w wiek młodzieńczy widza.

ocenił(a) film na 6
Simon_Harrison

Dlaczego uważacie, że takie filmy są jedynie dla wchodzących w wiek młodzieńczy ludzi? Przecież wielu młodzików nawet nie ma czasu na oglądanie, lecz zajmuje się swoim życiem, szkołą, znajomymi, miłościami, zainteresowaniami, etc. Przynajmniej z mojej perspektywy wygląda to zupełnie inaczej, i uważam, że ta seria filmowa skierowana jest do fanów, weteranów japońskich produkcji, czyli takich raczej "dużych dzieci" ;-)

użytkownik usunięty
Raker_filmweb

Najgorszy moment filmu.