To zależy czego oczekujesz i jaki jest Twój stosunek do Godzilli. Jeżeli masz sentyment do japońskiej serii, to powinieneś zobaczyć. Nie jest to idealny film- gra niektórych aktorów (z głównym bohaterem na czele) jest słaba, sztampowa fabuła i postacie, oraz mało scen z potworami. Jest to film, który większy nacisk ma kłaść na klimat, napięcie, suspens, niż na akcję z potworami w rolach głównych- ocena zależy od nastawienia. Fani Godzilli na pewno docenią oldschoolowy design tytułowego potwora, dużo nawiązań do marki. Dochodzą do tego dobre efekty specjalne, zdjęcia, świetne udźwiękowienie (najlepiej oglądać z dobrymi głośnikami) i klika klimatycznych scen. Jeżeli nie przepadasza za japońską serią, uwielbiasz Godzillę Emmericha z 1998, to prawdopodobnie będziesz rozczarowany.
Dzięki ci bardzo oglądałem kilka tych japońskich godzilli i były dość fajne.
Ale Bardziej Wole tą wersje właśnie z 1998 jak napisałeś.
Tak i tak zobacze i ocenie.
Jescze raz wielkie dzięki:)
Film na prawdę słaby nudny mało akcji
Jedna scena może dobra jak godzilla uderzyła ogonem tego latającego ptaka.
Przez cały film nuda oceniam go na 3/10
OOO Widzę po twoich ocenach filmowych że lubisz klasyki kina!!!
Szanuję takich ludzi!
A co ty masz do mego gustu mój gust jest spoko
więc nie masz co się czepiać, a Godzillę obejrzałem drugi raz i powiem że jest dosyć spoko ten film.
Jeśli oczekujesz wielkich potworów walczących z gigantycznymi robotami to zobacz Pacific Rim. Godzili nie polecam .