Transformers ma dużą konkurencje. Osobiście uważam ze Godzilla będzie lepszym filmem niż
Transformersy ;D
Ostatnie dwa transformersy to w moim przekonaniu najgorsze filmy sci-fi jakie kiedykolwiek powstały (nie licząc "filmów" klasy Z)a nowy film nie zapowiada się dużo lepiej od poprzednich,więc Godzilla z pewnością będzie lepszy.
Gdyby z Transformerów wycięto wszystkie sceny w których występują ludzie to może byłyby jakąś konkurencją dla króla potworów.
Aaa tam nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem szkoda, że w taki sposób a nie inny zostały potraktowane dwie ostatnie części TF'ów ale trzeba o tym zapomnieć i czekać na dwa w.w tytuły bo jedyne pod względem efektów będę ze sobą konkurować,,,
Jestem fanem serii TF, jednak uważam, że Godzilla będzie lepsza i to na nią czekam. Dlaczego?
Czekałem z utęsknieniem na zwiastuny obu filmów. Najpierw był TF, więc oglądam. ,,WOW, fajna demolka, ooo dinobot... Kurna ale to już takie przewidywalne... To przecież wszystko już było. Znowu najazd z kosmosu, znowu walka, może i lepszy wygląd i nowi aktorzy, no ALE TO JUŻ BYŁO"
Myślę, że TF 3 było najlepsze i następna część po prostu nie da rady dorównać trójce :)
To teraz trailer Godzilli: ,,Mhm fajny klimacik, super obsada, zaj.. głos aktora grającego Serizawę, ciekawe wytłumaczenie kataklizmów i i testów jądrowych, oo noga potwora, oooooo jest i Godzilla! I tu i tam, cco tu się dzieje?! CO?! TO JUŻ WSZYSTKO?! JA CHCĘ WIĘCEJ!"
Godzilla to świeżość, to zupełnie inny film niż Pacific Rim gdzie fabułą była rozwałka. Nowa Godzilla to połączenie najlepszych cech z filmów o potworach i trillerów katastroficznych.
Myślę, że Godzilla będzie lepsza, będzie miała TEN klimat, który można dostrzec już w dość specyficznej ale i świetnej kampanii reklamowej!
Transformersy zbrzydły mi trochę bo Bay zrobił z Deceptikonów bande debili (za przeproszeniem)