PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85771
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

grubas

ocenił(a) film na 8

nie uważacie, że ta Godzilla jest strasznie spasiona ?

ocenił(a) film na 8
Meqthez

Co???? Bzdury piszesz normalna jest.

Meqthez

Od razu po wyjściu z kina (dodam, że film mi się podobał!), pierwsza myśl była właśnie taka - Godzilla jest spasiona :D wielki brzuch, małe oczka i pysk podobny do face'a King Konga :D

ocenił(a) film na 6
bartok

No lubi podjeść. Ot co. :P

ocenił(a) film na 7
3bit

tak troche ogrągła ale za to jaka sprytna :) moim zdaniem wyglad jest swietny , szczegolnie parskanie nosem :)

mastachaz

No swoją drogą była dość pocieszna :D kochanego, przytulaśnego ciałka (cielska?) nigdy za wiele :D

użytkownik usunięty
Meqthez

Widocznie głowice nuklearne są bardzo tuczące ;)

ocenił(a) film na 9
Meqthez

To jest Hamerykańska Godzilla i musi być Gruba, by oddać naturę US&A. Jedząc powiększone zestawy promieniotwórcze utyła. Tylko Japońska była FIt.

ocenił(a) film na 8
Meqthez

To są mięśnie. Od 1954 codziennie ćwiczył na siłowni.

użytkownik usunięty
BluRay2012

Dokładnie to samo myślę.

Meqthez

Dokładnie, też tak uważam. Strasznie spasiona.

Zobaczycie, że w następnej części będzie chudsza. Stawiam wszystko co mam.

ocenił(a) film na 8
Piotrek4

Yyyyyy???? W jakiej następnej czéści

Ben_Szpia

yyyy. yyyyyy, yyyyy

http://www.filmweb.pl/film/Godzilla-2014-565162/discussion/Będzie+Godzilla+2.+Po twierdzona+Informacja,2450988

Ironia, co nie?

ocenił(a) film na 8
Piotrek4

Ten wpis yyyyyyyy w jakiej następnej częśći był 5 dni temu wtedy nie wiedziałem że będzie 2 część.

Ben_Szpia

No widzisz, a ja wiedziałem ;p

ocenił(a) film na 5
Meqthez

Spasiona? Zajrzyj tu: http://e08595.medialib.glogster.com/media/02/02c5419d9ef33a780fc7f3c899ae9b0e97d 3edb7d3e5b65e79019bbf6d190bd3/95godzilla-jpg.jpg

What_The_Fuck

Na podanym przez ciebie zdjęciu Godzilla spala sadełko...

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 9
Meqthez

Bo to amerykańska na fastfudach....

ocenił(a) film na 9
Meqthez

za dużo macdonalda ;)

ocenił(a) film na 7
paul_van_dyk_87

Piękna jest i tyle , kazda wersja ma swoj urok.

ocenił(a) film na 9
Meqthez

Nie. Wyglądała dość osobliwie. Kojarzy mi się z wielkim niedźwiedziem za co ma dużego plusa. Właśnie to jej wygląd podoba mi się najbardziej ze wszystkich części.

ocenił(a) film na 6
Meqthez

I prawidłowo. Taka właśnie jest Godzilla, a nie jakiś wieszak jak modelki ;-)

ocenił(a) film na 9
Meqthez

No proporcje Godzilli sie mocno zmieniły bo do środka nie trzeba już upchnać człowieka tak żeby potrafił był jeszcze w stanie zdemolować makiete i naparzać sie z drugim typem w kostiumie, przez to ma ogólnie krótszą szyję i większy garbik, to chyba głównie wpływa na wrażenie że jest wypasiona. No a poza tym, jeśli żywi sie promieniowaniem a przez całe lata pięćdziesiąte naparzali ją/jego atomówkami...raczej musiało pójść w talie.

Chyba do końca życia będe mial problem z określaniem płci Godzilli w wypowiedziach (ale wiem że to facet).

ocenił(a) film na 8
Meqthez

Nie, jest w sam raz. Ale Godzilla się napracował walcząc z potworami i był taki biedny/zmęczony. Musiał odpocząć zanim poszedł do morza.

ocenił(a) film na 7
Meqthez

Zgadzam sie, ale wydaje mi sie ze jest wlasnie bardziej jak w oryginale, bo w poprzedniej amerykanskiej wersji wygladala bardziej jak t-rex niz godzilla ;)