PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95308}

Gra wstępna

Ôdishon
1999
6,5 9,0 tys. ocen
6,5 10 1 8977
7,2 17 krytyków
Gra wstępna
powrót do forum filmu Gra wstępna

przyznaje że film koszmarnie mnie zawiódł... jest to drugi film Miikego jaki miałem okazje obejżeć (pierwszym był Ichi)... prawde mówiąc spodziewałem się ciekawego filmu z rozbudowaną fabułą i interesującymi postaciami (Ichi się kłania), a co obejżalem ? g**no... cały film jest nudny, przegadany, nie dzieje sie w nim zupełnie nic, bohaterowie mało wyraziści, nieciekawi... właściwie wszystko opiera się na ostatnich 20 minutach filmu a właściwie na scenie torturowania głównego bohatera - punkt kulminacyjny... no śmiech na sali... może po prostu jestem na ten film z głupi, nie dojżałem ukrytego przesłania... jak dla mnie zakończenie jeszcze pogrąża ten film... Ichi był świetny ale to jest po prostu zwykłą przereklamowaną lipą.. tyle ode mnie, pzdr

Ant3k

a najbardziej było porąbane gdy wrócił synek i zobaczył ojca z igłami w oczach i z odciętą nogą. i co? zero emocji, nawet sie nie wystraszył :/

ocenił(a) film na 10
Ant3k

No w sumie to jest jeden z bardziej szkoujących filmów Miika także nie wiem dlaczego takie złe opinie? Przyznajmy szczerze w Ichim jest tyle przemocy że robi się ona śmieszna. Druga część filmu to prawie komedia:) Mi ten film ("Gra Wstępna") dał popalic po psychice czyli jest naprawdę dobry!