PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564230}

Grawitacja

Gravity
2013
6,6 224 tys. ocen
6,6 10 1 223911
7,5 87 krytyków
Grawitacja
powrót do forum filmu Grawitacja

"Grawitacja", to w skrócie opowieść, o życiowym nieudaczniku - zmężniałej kobiecie, o męskim imieniu, której ciągle coś nie wychodzi. Najpierw umiera jej dziecko. Potem odlatuje w daleki Kosmos, by po farcie, znów wpaść w tarapaty. Cały film, to katastroficzna wizja nieudacznika, jakim/jaką jest Ryan (jak można dać imię męskie kobiecie, to trzeba mieć nas***e). Koniec też nie jest pocieszający dla głównego/ej bohatera/ki, gdyż rozbija się gdzieś pośrodku jeziora. Zakładam, że jego/jej nie znajdą, gdyż nadajnik GPS zatonął, więc na golasa będzie musiała wrócić, co najpewniej skończy się dla niego/niej kolejną przeciwnością losu (jak to nieudacznika ciągle dotyka), czyli zatrzymaniem przez policję za paradowaniem w slipkach i staniku. Dawno tak się nie ubawiłem, patrząc, jakim nieudacznikiem jest główny/na bohater/ka tego filmu. W skrócie, to historia nieudacznika życiowego, nawet jego/jej teksty są tak żałosne, że przyprawiają, o śmiech i facepalm. Jedynymi pozytywami filmu są efekty specjalne, dźwięk, montaż dźwięku oraz muzyka. Jednak film, to komedia sci-fi, którego morał jest taki, że są więksi nieudacznicy życiowi, niż wy. Nie musicie się przejmować.

użytkownik usunięty
pDoherty17

Debil to cię robił.

ocenił(a) film na 6

Nie sądzę, żebyście byli spokrewnieni.

troll typu kill off, w odroznieniu od the bill'a pisze z niby sensem. Niezle Kill off. :)

ocenił(a) film na 9

Nadużywasz słowa którego znaczenia nie znasz. Bohaterka była pechowcem, ale nie nieudacznikiem. Po za tym tylko bardzo płytki człowiek śmiałby się na tym filmie.

użytkownik usunięty

Ale się wszyscy dajecie. Polacy nigdy nie mieli żadnego dystansu do tego, co wyczytają w necie. Ale polaczek po szkodzie. Co mi zaszkodzi odpisać i mu "pojechać"? xD Polska mentalność jest tak głupia, że aż śmieszna. Normalny człowiek, nie daje się trollować. Nic się nie zmieniło. Nadal ludzie są idiotami i odpisują i dają się trollować. Pewnie wierzycie we wszystko, co wyczytacie i zobaczycie w Internecie, zobaczycie i usłyszycie w TV i usłyszycie w radio? Współczuje. Jednak nic się nie zmieniło. Wszyscy dali się "strollować".

użytkownik usunięty

Współczuje wszystkim, którzy odpisali. Wy moje "ofiary". :)

to masz tak smutne życie, że jedyną rozrywką jest dla ciebie trolowanie ludzie w necie? jeszcze bardziej mi cię przykro.

ocenił(a) film na 6

Hakerze, miałeś podać mój adres...śmiało -czas na rehabilitację.

użytkownik usunięty
rock79

Kiedyś specjalnie wyśledziłem gościa, który mnie "jechał", jak Ty. Przyznaję, że trochę mi to zajęło. W końcu dowiedziałem się, jak się nazywa, gdzie mieszka, czym się zajmuję. Jednak nie napisałem mu, że znam jego adres i wiem, jak się nazywa. Wykorzystałem moment zaskoczenia i kiedy w końcu wybrałem się na drugi koniec Polski, by mu, jak wy to mówicie "dać wpie**ol". Jego zaskoczenie, gdy mu w końcu powiedziałem, dlaczego oberwał, było bezcenne.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6

To z ciebie taki James Bond ukrainy. Nie wiedziałem tylko, że macie tam już telefony. Zaskakujesz mnie.

użytkownik usunięty
rock79

Wolę moją "Ukrainę", niż wasz poje*any kraj, pełen debili, frajerów i idiotów. Ty jesteś największym idiotą, z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Twój debilizm i zacofanie jest tak ogromne, jak i tego chorego kraju, zwanego "polską"...

użytkownik usunięty
rock79

Ja mogę odpisywać do zas*anej śmierci. Jeśli ci się nie znudziło, ty gnoju, możemy kontynuować do je*anego końca świata.

ocenił(a) film na 6

Oj bardzo brzydko. Przecież agent w służbie jego królewskiej mości Wiktora Janukowycza powinien cechować się spokojem i równowagą, a tutaj taki nerwusek. Nu nu.

użytkownik usunięty
rock79

Polska gnida nadal odpisuje. Nieładnie.

ocenił(a) film na 6

Nie mówiłeś, że masz chłopaka w Polsce. Pewnie poleciał na hektary. A to że nieładnie pisze - nie przejmuj się. W końcu zakuma cyrylicę.

użytkownik usunięty
rock79

Nie wiedziałem, że zwierzątka potrafią mówić oraz odpisywać na posty!. WOW! Ale ostatni osobnik z gatunku polskich gnid "rock79" - o dziwo - potrafi. Ponadto, potrafi korzystać z Internetu i nawet odpisywać! Potrafi też ponadto udawać mądrzejszego, niż autor kontrowersyjnego postu na forum, który został napisany dla jaj przez autora, który nie tylko jest po wyższych studiach (w przeciwieństwie do polskiej gnidy "rocky79", który prawdopodobnie ma 12 lat), ale i znacznie przekracza swoim rozumem polskiego idiotę i ostatniego osobnika gatunku polskich gnid, zwanych "rocky79". Po śmierci ostatniego przedstawiciela polskich gnid z gatunku "rocky79", Polska, ale i cały świat odetchnie z ulgą i nadzieją, że drugi taki idiota, który tak łatwo daje się trollować - się nie urodzi.

użytkownik usunięty

W sumie miało być "rock79", a nie "rocky79", ale co tam. Wszyscy widzą, że to literówka. :)

ocenił(a) film na 6

To na ukrainie trzeba mieć wyższe studia żeby pasać kozy?

użytkownik usunięty
rock79

Fakt, że po ryju dostaniesz, jest już faktem. Więc na Twoim miejscu, nie radziłbym prowokować, abyś dostał podwójnie.

ocenił(a) film na 6

Powiem ci - w zaufaniu bo cię lubię - że zrobiłeś na mnie wrażenie. Nie dość, że chłopak wykształcony, z gospodarką, z koneksjami, ze zdolnościami detektywistycznymi to jeszcze wirtuoz informatyki, który nie jednego po IP dostał. No i ta odwaga. Prawdziwa, huculska krew.

użytkownik usunięty
rock79

W sumie, znam lepsze sposoby, aby Ci się oberwało. Nawet nie muszę się fatygować. Nawet to nie musi być fizyczne. Są o wiele lepsze sposoby, by komuś zaszkodzić, uwierz mi.

ocenił(a) film na 6

Wierzę wierzę, jakbym śmiał nie wierzyć. Już pewnie wdrożyłeś swój diaboliczny plan podboju świata i okolic.

Specjalnie dla Ciebie założyłem konto na tej stronie. Gł u p ota Twoich komentarzy przyciągnęła moją uwagę i sprawiła, że natychmiastowo oderwałem się od moich dotychczasowych obowiązków. Pomyślałem, że muszę bliżej poznac tego je ło pa, który wypisuje te wszystkie bzdury.

Nie dość, że próbujesz "trollować" i to tak pokracznie, że troll klasy C chyba wolałby sobie w łeb strzelić (piszę, że klasy C bo Twoja klasa trolowania jest gdzieś przy szarym końcu ostatnich liter alfabetu) to jeszcze odpisujesz każdemu ;). Trolle piszą zostawiają, albo brną w swojego trolla, a nie tłumaczą swoje poprzednie komentarze.

Co mnie jeszcze zafascynowało w Twoich wypowiedziach, to niski poziom intelektualny wypowiedzi, który razi w oczy bardziej, niż gapienie się w żarówke zaraz po przebudzeniu...

Teksty typu zaraz "znajdę Twoje IP"; "znajdę Twój adres"; "wiem gdzie mieszkasz "; "Jak już Cię znajdę to dostaniesz wp * dol" przyprawiają mnie o taki sympatyczny śmiech. Kojarzy mi się to ze starymi czasami, w których pogrywałem od czasu do czasu w CS1.6. Te dziesięcio letnie dzieciaki grożące w taki sam sposób jak Ty, dla których przecinkiem jest "Twoja stara" bądź "K ur*a".Jeszcze ten opis o tym, że dorwałeś tego swojego wroga! No brawo... Po prostu gratuluję odwagi mistrzu! Piszesz z kimś przez internet, a następnie robisz wszystko, żeby go znaleźć.

Po pierwsze to jest tak strasznie niewiarygodne, że chciało Ci się fatygować, że aż mnie skręca ze śmiechu :P Po drugie, skoro masz taki niesamowity talent śledczy i informatyczny, to po kiego marnuejsz czas "TROLLUJĄC" ludzi na filmweb zamiast zbijać kokosy na śledzeniu za pieniądze z rządu, lub hackowaniu kont bankowych. Po trzecie może nie naukowo, ale za to na własnej skórze zostało udowodnione, że takie komentarze ludzi w dresie na profilowym pozostawiają wiele do życzenia.

Nie ocenia się książki po okładce, ale nie oszukujmy się. Każdy z nas chyba kiedyś miał starcie z takim wyrafinowanym "TROLLEM" jak kolega wyżej.

Potrafisz groźnie pisać i manipulować rozmową tak, iż wychodzi na to, że osoba "poszkodowana" rzeczywiście kozaczy przez internet, a na realu nic nie zdziała. Nie wyszło Ci tym razem panie trollu. Twój plan legł w gruzach! A teraz wyłączaj komputer bo już jest późno, do spania!!!

ocenił(a) film na 8

Nigdy bym nie odpisał gdyby nie Twój ostatni post....
Współczuję Tobie....
I to bardzo....

ocenił(a) film na 7

Myślę, że trzeba być naprawdę niezłym nieudacznikiem by po tak trudnej, na do datek nie udanej misji, wrócić z powrotem na ziemie w całym kawałku. Pozdrawiam

Twój post jest historią pewnego nieudacznika życiowego ;-DDDD

ocenił(a) film na 1

Taa, jeden z bardziej żałosnych filmów jakie ostatnio widziałem. Tylko plebs może się zachwycić tym ścierwem.