PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431046}

Green Hornet

The Green Hornet
2011
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 32248
5,3 21 krytyków
Green Hornet
powrót do forum filmu Green Hornet

3/10

ocenił(a) film na 3

Wkurzający film. ..

ocenił(a) film na 10
agaczarna4

Dlaczego wkurzający?

ocenił(a) film na 5
agaczarna4

Sie nagadał ... może jakieś argumenty za i przeciw ?? czemu co i jak ?? żenada .

ocenił(a) film na 5
Szczery69

Juz wiem ... za slaby dla ciebie wątek romansidła . Tak to własnie bedzie .

ocenił(a) film na 3
Szczery69

Główny bohater był tak głupi i denerwujący, że wręcz irytował, a nie śmieszył

ocenił(a) film na 4
agaczarna4

Dziękuje!:) Wkońcu ktoś jeszcze to zauważył. Czy was naprawdę nie denerwuje postać głównego bohatera? Zadufanego w sobie idioty bogacza który nie grzeszy inteligencją? Jest wiele filmów z podobnie nakreślonymi bohaterami ale to jest pierwsza produkcja w której naprawdę chciałem żeby ktoś głównego odtwórce roli przymknął. Kogo to śmieszy? humor płytki jak kałuża po 10 min deszczu. Już prędzej człowiek mógłby się śmiać z małpy na katafalku. Film ma ocenę adekwatną do poziomu jaki prezentuje a nawet moim zdaniem trochę za wysoką. Typowy średniak który trafia do niewybrednego odbiory, nieoczekującego niczego więcej poza kilkoma (także marnymi) "fajerwerkami". Pozdrawiam!:)

ocenił(a) film na 2
Michuuu223

hmm a ja sądzę że może ty jesteś nudziarzem :d każdy ma inny humor pamiętaj o tym rozumiem każdy ma inne zdanie no

ocenił(a) film na 4
zewral

Co mnie czyni nudziarzem? To że nie śmieszy mnie bucowaty główny bohater który na siłę stara się być "zabawny"? Ja chyba nie wiem które momenty w tym filmie są śmieszne i w których "powinienem" mieć ubaw. Od bardzo długiego czasu staram się uzyskać odpowiedź na to pytanie ale dalej nikt nie raczył mi jej udzielić. Jest wiele filmów z gorszą oceną od tego ale w których człowiek potrafiłby wymienić chociaż jedną zabawną scenę..a tutaj?...No cóż....Ja chyba już jestem za stary na "humor tak wysokich lotów".