na plakacie pistolet jest zamiast lewej nogi, natomiast w zwiastunie strzela prawą, heh ciekawe czy w filmie też jest na zmianę, żenada
Zgadza się w filmie pistolet jest na prawej nodze. Tak na marginesie ciekawe jak zrobili że zamiast jej nogi ma pistolet. Naprawdę nie zły efekt. A druga sprawa ona strzela z tego karabinu a ciekawe kto go przeładowuje i naciska na spust. Straszna bajka duzo takich nidociągnięć w tym filmie. Jak dla mnie horror kategorii B przypominający mi "Martwicę mózgu".
Film ten właśnie miał w założeniach taki być masa celowych niedociągnięć fabuła klasy B(a nawet C :P) pomieszany plakat czyli poprostu oddany hołd dawnym produkcjom nazywanym właśnie Grindhouse(to takie kina gdzie były wyświetlane:) Film miły lekki przyjemny .Ja się na filmach Tarantino i Rodrigueza nie nudzę(no oki są też wyjątki:)
Witam. Tylko że pierwsza część Grindhouse miała swój klimat zaś ta druga to pomieszane z poplątanym.
tylko że pierwsza część to Planet terror a druga to Death Proof, czy w polsce wszystko misi być pojebane?
No właśnie tak jak jeden z was powiedział - to było zamierzone. No sorry, ale chyba aż takie głupki filmami w Hollywood się nie zajmują ;] A tym bardziej Tarantino & Rodriquez - dopracowali każdy szczegół , choć wygląda to momentami jak tandeta ;]
Przecież to nie jest błąd niezauważony... To jest tak specjalnie. Aby Taki kolo jak Ty myślał, że jest mądry, że zauwarzył to co dużo ludzi przed nim... Tyle, że oni rozumieli, że to jaja. Tak samo było z opaską Ell Driver w Kill Bill... Och, ludzie... Pomyłka...pffff. Moja żona miała na drugie Pomyłka.
A przez cały film (i na plakacie) ma nogę urwaną w połowie uda. Jednak pod koniec, gdy jedzie na koniu, karabin ma przymocowany poniżej kolana. Ale o to właśnie chodzi. Obejrzyj horrory sprzed 10, 15 lat. Błąd na błędzie. To cecha gatunku, a nie żenada.
Własie chciałem o tym napisac ale nie dziwie sie ze tyle osób mnie uprzedziło. W końcu taki bład trudno przeoczyc, choc ten akurat mógłbyc zamierzony. Chocby ta reklama pojawiajaca sie gdy wejdzie sie na strone głowna filmwebu . Jesli chcieli ja pokazac po prawej stronie ekranu to musieli zmienic noge bo inaczej karabin zamiast lewej nogi był by zasłoniety mini zwiastunem.
Też zauważyłam, że miała przymocowany karabin pod kolanem:) już myślałam, że jednak mi sie przywidziało...