PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401060}
6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90514
6,2 40 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

Kiedy Cherry i ta lekarka jechali windą byli z nimi dwaj żołnierze czy jak tam ich nazwać.Patrze a jeden z nich tak dziwnie znajomy mi sie wydał.Dopiero po chwili zczaiłam że to nie kto inny jak Tarantino.<Mały spoiler!>Swoją drogą ta scena jak ściągnął gacie i spojrzenie i ich wszystkich na niego a potem zbliżenie na to spływające coś była niezbyt przyjemna.

ocenił(a) film na 8
Paulina_1108

Oj też tak myśle;/// Planet Terror bardzo mi się podobał, ale ta scena była beznadziejna;///

Tarantinka19

dla kogos to bedzie obrzydliwe dla innego niezla polewka a dla jeszcze innych szczyt scen typu gore kwestia nastawienia do filmu

ocenił(a) film na 7
Paulina_1108

Dokladnei ta scena nie pasowała mi do tego filmu. Tak samo scena gdy ta dziewczyna wzbija sie w powietrze za pomoca granatnika zamiast nogi. Lekka przesada, nawet jak na taki film...

lukass_3

wg mnie o to wlasnie chodzilo zeby maxymalnie zebrzydzic film i siekac scenami ktore nawet w hoolywoodzkich produkcjach sie nie zdarzaja

ocenił(a) film na 8
Razengoroth

a to z odlotem Cherry to było fajne:D:D i jak się na tyłku kręciła:D

Tarantinka19

Tak to było dobre.Jeszcze ta scena w której ta lekarka nie miała czucia w rękach i próbowała otworzyć drzwi :)

ocenił(a) film na 8
Paulina_1108

ohhh wtedy aż mnie samą ręka zabolała:D jak Cherry kuśtykała na drewnianej nodze:D:D

ocenił(a) film na 7
lukass_3

najfajniejsze sceny to chyba ta w której kobieta odsłania zasłony, patrzy przez okno a tam widok księżyca i wielkiej toxycznej zielonej chmury na niebie a ona mówi: "piękna noc", a scena z tarantino też super a szczególnie jego text: potrzebuję gazu? pieprzyć gaz będe musiał się po prostu pośpieszyć" a w tej chwili właśnie mu ten interes się rozpuszcza:):)

Paulina_1108

to właśnie jedna z najlepszych scen filmu i ten tekst ,, olej gaz, zrobię to szybko" gdy juz fiut ciekł Tarantino :)), i od razu skojarzenie z rola Tarantiono w " Od zmierzchu do świtu " Rodrigueza, tam też miał ostry ciąg na laski.