PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401060}
6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90509
6,2 40 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

Prawdziwa jazda na maksa! rodriguez jest wielki!scena 1h05s jest przecudna ,muzyka super, chyba też jego.kino kategorii B podniesione do rangi sztuki.Ogólnie Tarantino wysiada ,i ta stylistyka wizualna ala komiks!!9 na 10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Demonizer

no bo ten film od poczatku mial byc kiczowaty i na takiego wygladal. Ale nie trudno zauwazyc ze ten film o zombie jest inny od wszystkich innych jakie powstaly. Widac w nim reke rodrigeza i tarantino ktorych bardzo lubie. Nie byl to moze film z najwyzszej polki ale warty obejrzenia:) Nie chce mi sie dalej pisac bo dlugo moznaby chwalic ten film, a tym ktorym sie nie spodobal powiem tyle: "idzie ogladac telenowele bo nie znacie sie na filmie"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
0wner2

ty pajacu bardzo dobry film więc wypierdalać od niego :)

gizmo160

Kurwa przecież ten film to kolejne kpiny z kina, według Roberta Rodrigueza i Quentina Tarantino.
Ogólnie ten film to zwykłe szczelanki ale zamierzone dlatego daje 8/10

ocenił(a) film na 9
Demonizer

weź demonizer puknij się w łeb! "zamierzone gówno"?!!!

ocenił(a) film na 8
karollo24

Jezu ile można wam tłumaczyć(tym co mówią, że ten film to gówno), to jest po prostu styl Rodgiguez'a i Tarantino, drugiego takiego stylu nie zobaczycie na innych filmach niż tego duetu.
Trochę humoru trochę abstrakcji i jest nowy film tarantino i to lubie za film 8/10.

ocenił(a) film na 8
adamwis25

na jakiej podstawie twierdzisz że widzać tam rękę tarantino???????????????

PanManiak

Na tej, że w każdej sekundzie filmy widać tam jego rękę.

ocenił(a) film na 8
0wner2

no to chyba jakiś ślepy jesteś, bo on tam tylko grał a nie reżyserował:P

PanManiak

Był też producentem i wyreżyserował pierwszą cześć, a to wiele mówi.

ocenił(a) film na 8
0wner2

ALE NIE ROBIŁ VOL. 2; a o ile widzę ten film to takie dno, że kiepska komedia kina B jest bardziej warta obejrzenia niż to

PanManiak

Dno to jest twój gust filmowy, żeby ocenić Hostel na 6/10 to trzeba być niezłym zjebem.

ocenił(a) film na 8
0wner2

bawi mnie twoja irytacja, szczególnie, że Hostel jest mało zachwycający; a po za tym sam jesteś zjebem skoro zachwycasz się byle gównem

PanManiak

Haha, to przecież ty zachwycasz się byle gównem dając Hostelowi aż 6/10. Ja dałem 1/10 i uważam, że to stanowczo za dużo.

ocenił(a) film na 8
0wner2

no to rzeczywiście masz się czym podniecać

severino_2

Zajebisty... to jest kino...

ocenił(a) film na 8
Princess__Leia

Film jest niesamowity! Dla mnie osobiście najlepszy film gore jaki widziałem do tej pory. Jest tu wszystko: klimat, piękne kobiety, dużo humoru, świetna muzyka, i oczywiście krwawa łaźnia z masą wybuchów w tle. Słowem (no, dwoma): znakomity pastisz! Ubawiłem się przednio. Z kumplami wielce żałowałem, że nie obejrzeliśmy tego w kinie.

ocenił(a) film na 8
Elizeusz

Planet Terror, Death Proff, The Faculty, Pulp Fiction, Sin City = KLIMAT, za takie filmy kocham kino i ich twórców.