PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401060}
6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90510
6,2 40 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

Zwątpiłem

ocenił(a) film na 3

Nie wiem co napisać, straszny film, brak mi słów całkiem im sie w głowach już pochrzaniło. Po pierwsze film nudny, męczący, nużący mimo pozorów nieustannej akcji, po drugie obleśny fani Martwicy mózgu, Hostela czy innych tego typu "produkcji" będą zapewne usatysfakcjonowani. Dla mnie niestety straszny gniot, a nawiasem mówiąc Tarantino wespół z Rodriguezem chyba na siłę próbuje być oryginalny. Szkoda wielka, następny po Davidzie Lynchu reżyser który się według mnie pogubił.

Mik_B

no widac ze masz pojecie porownujac Lyncha do Rodrigueza i Tarantino...co ma wspolnego abstrakcyjna rezyseria Lyncha z autoironia i pastizem Tarantino ??? a film mial byc nieoryginalny i oblesny bo taka byla uroda Grindhousow...masz pojecie co to wogole jest Grindhouse ?

użytkownik usunięty
devil1236_2

obleśni fani...xD xD xD

ocenił(a) film na 8
devil1236_2

Ten film powstał właśnie po to by go wyśmiewać i się z tego cieszyć. To jeden z tych filmów po których maiałem ochotę zjeść coś niezdrowego, tłustego, gorącego i pikantnego. To pokazanie kwintesencji kiczu i groteski. Nie należy nad nim rozmyślać, tylko się z niego śmiać.