ktoś wie może kiedy będzie go można zobaczyć w kinach w Polsce?
miał być 10 albo 17 sierpnia ale przełożyli na październik/listopad tragedia jednym słowem
No to w końcu filmy jego i Rodrigueza i jakby się uparli to mogli by coś z tym zrobić. Czekać 3-4 miechy to trochę długo i w ten sposób Polacy nigdy nie zasmakują Grindhouse. No chyba, że we własnym domu, bo mam nadzieje, ze z DVD nie zrobią siary i będą sprzedawać Grindhouse razem.
w usa death proof wychodzi na dvd pod koniec wrzesnia a planet terror chyba 2 miesiace poznej... nie dosc ze osobno to jeszcze z tak duza przerwa - porazka
Czyli chłopaki się lubią, ale jak widać w showbizie nikt sobie w sprawach finansowych nie ufa:/
no to coraz gorsze informacje słyszę o tym wszystkim premiery się nie spodziewałem, że aż tak się przesunie a DVD to już porażka. Już boję się co się stanie w Polsce z premierą DVD jak jeszcze podzielą i będę musiał kupować oddzielnie. Na HBO też na bank 2 filmy będą wyświetlane osobno
Marudzicie. I "Death Proof" i "Planet Terror" nie są takimi samymi filmami jak w amerykańskiej wersji. Film Tarantino dostaliśmy w najdłuższej wersji, ze scenami, których nie było w USA. Powinniśmy się cieszyć :P
no fajnie ze bedzie w wersji rezyserskiej ale bez przesady chociaz powinni puscic film z miesiacem roznicy od Death Proof nie wiadomo teraz ile czekac na taki film
fakt, wkurzyłam sie na maxa jak usłyszłałam, ze nie wiedomo kiedy bedzie Planet terror, bo ja sie szykowąłam na 10 sierpnia i byłam pewna, ze to na bank!!! a teraz do dupy...wkurzyałam sie
w sumie i dobrze chociaż jest jakaś premiera filmu u nas ale szkoda, że październik cóż poczekam i może inni też:D