PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401060}
6,5 91 tys. ocen
6,5 10 1 90509
6,2 40 krytyków
Grindhouse: Planet Terror
powrót do forum filmu Grindhouse: Planet Terror

kiedy w Polsce?

ocenił(a) film na 10

ktoś wie może kiedy będzie go można zobaczyć w kinach w Polsce?

ocenił(a) film na 7
Bodzio_4

miał być 10 albo 17 sierpnia ale przełożyli na październik/listopad tragedia jednym słowem

ocenił(a) film na 7
PitBull_3

Nie no jaka żenada:/ Czemu Tarantino czegoś z tym nie zrobi?:/

Bodzio_4

A jaki wpływ na polskich dystrybutorow moze miec Tarantino?

ocenił(a) film na 7
Twiggy

No to w końcu filmy jego i Rodrigueza i jakby się uparli to mogli by coś z tym zrobić. Czekać 3-4 miechy to trochę długo i w ten sposób Polacy nigdy nie zasmakują Grindhouse. No chyba, że we własnym domu, bo mam nadzieje, ze z DVD nie zrobią siary i będą sprzedawać Grindhouse razem.

ocenił(a) film na 10
kosa480

w usa death proof wychodzi na dvd pod koniec wrzesnia a planet terror chyba 2 miesiace poznej... nie dosc ze osobno to jeszcze z tak duza przerwa - porazka

ocenił(a) film na 7
Evil_Ash

Czyli chłopaki się lubią, ale jak widać w showbizie nikt sobie w sprawach finansowych nie ufa:/

ocenił(a) film na 7
kosa480

no to coraz gorsze informacje słyszę o tym wszystkim premiery się nie spodziewałem, że aż tak się przesunie a DVD to już porażka. Już boję się co się stanie w Polsce z premierą DVD jak jeszcze podzielą i będę musiał kupować oddzielnie. Na HBO też na bank 2 filmy będą wyświetlane osobno

ocenił(a) film na 9
PitBull_3

Marudzicie. I "Death Proof" i "Planet Terror" nie są takimi samymi filmami jak w amerykańskiej wersji. Film Tarantino dostaliśmy w najdłuższej wersji, ze scenami, których nie było w USA. Powinniśmy się cieszyć :P

ocenił(a) film na 7
Chidder

no fajnie ze bedzie w wersji rezyserskiej ale bez przesady chociaz powinni puscic film z miesiacem roznicy od Death Proof nie wiadomo teraz ile czekac na taki film

ocenił(a) film na 7
PitBull_3

fakt, wkurzyłam sie na maxa jak usłyszłałam, ze nie wiedomo kiedy bedzie Planet terror, bo ja sie szykowąłam na 10 sierpnia i byłam pewna, ze to na bank!!! a teraz do dupy...wkurzyałam sie

ocenił(a) film na 7
balerina

w sumie i dobrze chociaż jest jakaś premiera filmu u nas ale szkoda, że październik cóż poczekam i może inni też:D

ocenił(a) film na 1
PitBull_3

ja neutralnie do tego podchodze, moze sie wybiore ,jak bede mial ochote:)