PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=851391}

Groźne kłamstwa

Dangerous Lies
2020
5,3 12 tys. ocen
5,3 10 1 12442
3,2 5 krytyków
Groźne kłamstwa
powrót do forum filmu Groźne kłamstwa

Adam

ocenił(a) film na 3

Już po 15 minutach filmu miałam go dosyć. Jak taka w miarę rozsądna i obrotna kobita mogła z nim wytrzymać, błeh.

ocenił(a) film na 4
mippek

Mnie też dziwo to, że ten film, e dobie poprawności przeszedł w Stanach. Murzyn okazał się po prostu murzynem.

ocenił(a) film na 7
Leszy2

Film podobał mi się nie powiem, fabuła okej, ale cały czas myślałem że ten dziadek w przeszłości napadł na jakiś bank czy coś i stąd ma pieniądze i tego trupa. Fabuła okazała się jednak dużo prostsza. I w dobie tej całej poprawności na Netflixie, gdzie wszędzie wrzucają transów, homo itp tutaj murzyn zagrał murzyna ! Biali rozsądni i rozgarnięci - policjantka, główna bohaterka, przestępca też w miarę dobrze sobie poczynał. W pewnej scenie Adam mowi " przecież (przestępca/agent nieruchomości) nie zmieniał nawet nazwiska, ma nas za idiotów?" No pewnie że miał bo nimi byli. Widać było że Adam nie pali się do pracy.... Pokosił trawnik dwa tygodnie i już chce sobie z żoną robić miesiąc wakacji HAHAHA Ciekawe od czego? Od 2 tyg koszenia trawy? Tak może powiedzieć ktoś kto pracuje jak wół, lub przysłowiowy murz*n ^^ dniami i nocami. W ogóle ta postać była cała oderwana od świata, łakomy na kasę, nierób i kombinator. A to, że bohaterka została w tym domu, pomimo tego, że dostała go nielegalnie to już w ogóle szok ! Ale mimo wszystko film miło się oglądało. I w końcu murzyn grał siebie, a nie jakiegoś super nad człowieka .