Grzeczni chłopcy

Good Boys
2019
6,6 19 tys. ocen
6,6 10 1 19013
6,7 26 krytyków
Grzeczni chłopcy
powrót do forum filmu Grzeczni chłopcy

Reklama która wyświetliła mi się na instagramie zapowiada że to będzie świetny film. Nie ma to jak wątek zabawek erotycznych, bitwa kulkami analnymi mi oraz ich wąchanie

ocenił(a) film na 8
Itifilinv

Szkoda, ze polacy nie potrafia najpierw zastanowic sie , tylko w pierwszej kolejnosci wypisuja bzdury na filmwebie.
Ogolnoswiatowe recenzje sa BARDZO POZYTYWNE, wiec jak ktos hejci przed obejrzeniem, to swiadczy o jego ignorancji

FireJach

Dobrze, tylko co z tego że "pozytywne" jeśli pokazują takie rzeczy i zresztą ci młodzi aktorzy chyba muszą wiedzieć na czym to polega. Oczywiście, obrażanie Polaków jest takie modne. Jeśli chcesz komuś zarzucać myślenie to zacznij od siebie.

PolokPolski

Więc to ty się zastanów o co chodzi aktorowi w komentarzu a nie mów że Polacy nie umią się zastanowić gdyż sam jesteś Polakiem i widać że nie umiesz.

ocenił(a) film na 9
PolokPolski

głąb się wymądrza, ciekawe zjawisko...

Itifilinv

To jest jeden z tych filmów które są dużo lepsze niż zwiastun.

ocenił(a) film na 1
Itifilinv

Sponosorowane komentarze - film to DNO DNA - 20MIN POŁOWA SALI WYSZŁA!

Teo_Markwitz

Potwierdzam. Z czego w tym filmie można się śmiać to ja nie wiem. Albo ludzie są bardzo tępi i ich wymagania odnośnie żartu to max intelektualne na poziomie "Oooo, gówno, patrz!!!! HAHAHA" albo komentarze sponsorowano tak jak mówisz. Film jest tak nędzny, że szkoda w ogóle komentować. Robienie sobie jaj z przechodzenia przez autostradę to był szczyt debilizmu w tym filmie. Uczenie dzieci: "przebiegnijmy nie patrząc na nic, uda się!". Cała komedia oparta na zabawkach erotycznych rodziców, które walają się najwyraźniej w każdym kącie w amerykańskim mieszkanku. Wydawało mi się, że dzieci w takim wieku raczej nie powinny nawet wiedzieć o istnieniu takich rzeczy, a tym bardziej wiedzieć, gdzie rodzice je trzymają. Patologia goni patologię w tym filmie, ale obecnie świat to promuje.

ocenił(a) film na 1
elektronek

100% opłacone komentarze. Sa agencje trudniące się tym a jak film jest 0/10 dnem dna to co więcej pozostaje.

ocenił(a) film na 9
elektronek

to nie jest film dla dzieci, a już napewno nie dla Ciebie bezstresowo wychowany falusie.

ocenił(a) film na 9
Teo_Markwitz

Jesteście jednymi z największych debili ostatnio przezemnie napotkanych :D Gratulacje, wygrywacie pochwałę za bycie debilami ćwierć roku.