Guyver - bohater ciemności

Guyver: Dark Hero
1994
6,1 1,9 tys. ocen
6,1 10 1 1892
6,8 4 krytyków
Guyver - bohater ciemności
powrót do forum filmu Guyver - bohater ciemności

Pamiętam  

ocenił(a) film na 7

Był rok 1996, miałem 8 lat i oglądałem z wielkim zainteresowaniem potyczki Guyvera. Trzeba też zaznaczyć, że film się skończył około 2 w nocy więc jak widać ożywił mnie bardzo mocno:)

ocenił(a) film na 9
Kamileki

I ja pamiętam ten dzień :-) Leciało bodajże na TVP1.
Ale ja nie miałem tyle samozaparcia. Włączyłem nagrywanie na magnetowidzie i poszedłem spać...
A film był naprawdę fajny.

ocenił(a) film na 10
Mordechaj_Sauerland

pamietam to i az sie dziwie ze inni tez super

Kamileki

Też to pamiętam! :)

ocenił(a) film na 7
Kamileki

ja też wtedy oglądałem, ale na samej końcówki nie widziałem bo ojciec się obudził i mi wyłączył telewizor

ocenił(a) film na 8
Larionov

o_0 to okrutne

ocenił(a) film na 8
Kamileki

Podpisuje się pod tym. Sentyment z dzieciństwa mam do tego filmu. Stare dobre sf. z super bohaterem w tle. Czego więcej chce młody dzieciak!

Kamileki

haha :D,też pamiętam,jak mama zabroniła mi oglądać i kazała spać bo późno było ale ja sprytna byłam i oglądałam ten film w odbiciu lustra,cały :) był mega :)

ocenił(a) film na 8
Kamileki

Oj tak! ;)
Ucieszylem sie kiedy znalazlem go w koncu na necie a dodatkowo kupilem ostatnio DVD na allegro. Pierwsza czesc byla niestety troche do dupy ze wzgledu na to, ze to bardziej komedia..ale Dark Hero juz bardzo przypominal pierwowzor- ktorego oczywiscie wtedy nie znalem.

Dodatkowo sa dwie wersje- jedna posiada duzo wycietych scen na szczescie mozna zlapac ta rozszerzona ;)

ocenił(a) film na 10
czlapaj

ile trwa wersja rozszerzona?

gok_U

120 minut. O około 20 minut więcej niż wersja podstawowa- w trakcie ogladania podstawowej nawet widać, w których miejscach była pocięta (morderstwo ochroniarza na początku, walka w wodzie itp)

ocenił(a) film na 10
czlapaj

a dzieki zdaje sie ze mam ta dluzsza

Kamileki

Pamiętam i ja i pamiętam że bardzo mi się spodobał.