Gwałt

Jaded
1996
6,4 110  ocen
6,4 10 1 110
Gwałt
powrót do forum filmu Gwałt

Okazja

ocenił(a) film na 5

Niezwykle ciekawy początek pozwalał sądzic że będzie można obejrzeć niezły film. Kobieta zgwałcona przez inne kobiety. Szkoda że reżyser poszedł w kierunku kina sensacyjnego, a nie skupił się na samym zdarzeniu. Była okazja na dobre psychologiczne kino, jest przeciętny film sensacyjny.

szixa

Przepraszam, a masz może napisy do tego filmu? W sieci nigdzie ich nie ma, proszę o kontakt

Yogi+

YoGi_11

ucz sie angielskiego a nie napisy

CienSoulwhore

Można i tak

CienSoulwhore

bardzo nieładny przytyk, ponieważ nie każdy ma obowiązek znać angielski.

filmy włoskie, francuskie, czy hiszpańskie też w oryginale oglądasz, czy szukasz napisów? :)

Sylwiaczek666

Oczywiscie ,ze nie kazdy ma obowiazek znac angielski, jesli znasz jakis inny jezyk. Mniemam jednak po nicku , ze takie podejscie zycia Ci nie ulatwi gdy juz nadejdzie ten czas szukania pracy.

CienSoulwhore

" Mniemam jednak po nicku, że takie podejscie zycia Ci nie ułatwi " - WTF?! O_o ... Co mój nick ma do mojego podejścia do życia i co moje podejście do życia ma do mojej opinii, że każdy ma prawo obejrzeć film z napisami polskimi i ma też prawo o nie pytać (zwłaszcza na takich forach jak filmweb)?

jestem dorosła, pracuję, a język angielski znam, chociaż w pracy bardzo rzadko jest mi on potrzebny
nie zmienia to faktu, że język obcy to język obcy i każdy ma prawo oglądać serial lub film z napisami w języku ojczystym. tekst "naucz się języka" nikogo do nauki nie zmusi - trzeba chcieć i czuć potrzebę tej nauki.

YoGi_11

Również sporo się naszukałam, jednak nie ma ich na żadnej stronie ;(

ocenił(a) film na 10
szixa

Witam a na jakiej stronie można obejrzeć ten film ? Bo nigdzie nie mogę znalezć . Proszę o pomoc.