Niezwykle ciekawy początek pozwalał sądzic że będzie można obejrzeć niezły film. Kobieta zgwałcona przez inne kobiety. Szkoda że reżyser poszedł w kierunku kina sensacyjnego, a nie skupił się na samym zdarzeniu. Była okazja na dobre psychologiczne kino, jest przeciętny film sensacyjny.
bardzo nieładny przytyk, ponieważ nie każdy ma obowiązek znać angielski.
filmy włoskie, francuskie, czy hiszpańskie też w oryginale oglądasz, czy szukasz napisów? :)
Oczywiscie ,ze nie kazdy ma obowiazek znac angielski, jesli znasz jakis inny jezyk. Mniemam jednak po nicku , ze takie podejscie zycia Ci nie ulatwi gdy juz nadejdzie ten czas szukania pracy.
" Mniemam jednak po nicku, że takie podejscie zycia Ci nie ułatwi " - WTF?! O_o ... Co mój nick ma do mojego podejścia do życia i co moje podejście do życia ma do mojej opinii, że każdy ma prawo obejrzeć film z napisami polskimi i ma też prawo o nie pytać (zwłaszcza na takich forach jak filmweb)?
jestem dorosła, pracuję, a język angielski znam, chociaż w pracy bardzo rzadko jest mi on potrzebny
nie zmienia to faktu, że język obcy to język obcy i każdy ma prawo oglądać serial lub film z napisami w języku ojczystym. tekst "naucz się języka" nikogo do nauki nie zmusi - trzeba chcieć i czuć potrzebę tej nauki.