PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5982}

Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
2005
7,6 263 tys. ocen
7,6 10 1 263141
6,6 63 krytyków
Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Anakin i Padme

ocenił(a) film na 7

Mam taka cicha nadzieje,iz w kolejnych częściach pojawią sie duchy Anakina i Padme,naprzyklad kiedy Leia albo Luke beda miec załamanie,beda potrzebować pomocy.... Wtedy rodzice przybedą do nich i odnowią ich wiarę :D tak bym chciała zobaczyc ich razem,jestem pewna,iz Padme mu wybaczyła. Co myślicie? Pewnie ze mało realne he hee

ocenił(a) film na 10
Doordonot

Myślę, że na pewno mu wybaczyła. Przecież Padme umierając mówi, że jest w nim jeszcze dobro. No a potem Ani przed śmiercią powraca na jasną stronę mocy

ocenił(a) film na 10
Doordonot

Padme niestety pojawić się nie może, jako osoba niewrażliwa na Moc nie jest w stanie zachować swej tożsamości w Mocy. Dooobra, prawie nikt nie jest w stanie zachować swej tożsamości w Mocy po śmierci. Zrobili to zdaje się tylko Obi, Yoda i Anakin, no i Qui-Gon jeśli liczyć TCW.

ocenił(a) film na 10
Doordonot

I oczywiście że mu wybaczyła, tak jak koleżanka z góry mówi, Padme przed śmiercią stwierdza że "jest w nim jeszcze dobro, wciąż..." Ma rację i to przeświadczenie przeszło na ich syna Luke, który uwierzył że w ojcu wciąż jeszcze jest ten promyk dobra. I był oczywiście, gdyby go nie było Anakin nie mógłby przejść na Jasną Stronę. A przecież zrobił to, pod wpływem syna do którego czuł przywiązanie.