Co sądzicie o Generale Grievousie, dla mnie był fajnym czarnym
charakterem ale nie wniusł za bardzo nic nowego do.
Zapraszam na strone o mnie.
sorki za błąd chodziło mi że nie wniósł nic do filmu.
I jeszcze raz sorki że nie dopisałem końcówki.
Grievous był super. Trochę jego postać zwalili w trzeciej części, ale w animowanych wojnach klonów był super. Szczególnie odcinek 25 jak walczy z dwójką Jedi i oni zablokowali obydwa miecze, wtedy przymrożył oczy nastapił fajny wątek muzyczny i rozdwoiły mu się ręce. Super po prostu !
Zwalili to mało powiedziane. Każdy kto oglądał animowane Wojny Klonów oraz czytał komiksy, ten wiedział że Grievous słynął jako zabójca Jedi. W książce "Zemsta Sithów" autorstwa M.Stovera sam Mace Windu (który pokonał kanclerza) mówi: "Walczyłem z nim; jest więcej niż godnym przeciwnikiem dla każdego z Jedi." No a w filmie ukazano go jako tchórzliwego niedorajdę, który przeżył tak długo dzięki swoim ucieczkom. :PPPP
Mi podobał się 20 odcinek gdy Grievous walczy z 5 Jedi m.in. z
Ki Adi Mundi i Shaak Ti.
O ten odcinek też wymiata ;) Szczególnie moment jak Grievous trzyma 3 miecze świetlne na raz.
Ej yoda0700 gdzie mogę zobaczyć 25 odcinek bo na youtube jakoś nie mogę
go znaleźć?
Ej yoda0700 gdzie mogę znaleźć 25 odcinek Clone Wars bo na Youtube
nie mogę go znaleźć.
Ja też na razie nie znalazłem. Natknąłem się jedynie na to są to fragmenty odcinka 20 , 24 i 25 3 minuta 48 sekunda jest ten fragment jak Grievous walczy czterema mieczami ;) http://www.youtube.com/watch?v=Qaxv8mkBIEA&mode=related&search=