Jestem ciekaw jak to wyjdzie, niestety po epizodzie pierwszym i drugim nie wruze trujce nic dobrego.
Bedzie dobrze, bylo tez niezle. Jakos tak moze juz za stary jestes. Mój siedmioletni syn szakeje za GW tak jak ja szalalem za starymi epizodami w jego wieku, sciagamy zdjecia zwiastuny i odliczamy dni do premiery.
Lucas się rozwije i myślę że po nieudanym epizodzie I i nieco leprzym II pojawi się godny następca starej trylogii!
Czytałem niedawno, że gdzieś tam powiedział, że to będzie najlepsza część sagi. Ciekawe czy tak mówił przed każdą częścią. Zwiastun zaciekawia. Mam nadzieję, że nie będzie gorszy od dwójki.
Według tego, co zostało pokazane w trailerach, będzie to najlepszy epizod z nowej trylogii.
Wiele tajemnic zostanie odkrytych i na wiele pytań poznamy odpowiedzi.
Ep1 i Ep2 musiały zostać tak nakręcone, by przedstawiać ciąg wydarzeń.
Niektórzy piszą lub mówią, że są słabe... możliwe, że jakieś elementy są słabsze ale jako całościowa historia przedstawiają się wyśmienicie i bardzo dobrze prezentują wstęp do starej trylogii :)
Jak każdy zapewne wie, SW, to nic innego jak opowieść o rodzie Skywalkerów. Pierwsze trzy części mówią o Anakinie, który stanie się złym ojcem Vaderem, natomiast trzy stare epizody traktują o jego synu i córce ;)
Oczywiście wiadomo jak to wszystko się kończy a o dalszych losach Skywalkerów już dowiadujemy się z książek i komiksów ;)
Byćmoże zostaną nakręcone jeszcze kolejne epizody ale to się okaże jaka będzie reakcja ludzi na Epizod III i jaka będzie reakcja Lucas'a na to wszystko po premierze :D
Podobno powstać ma serial (nie animowany) ale kto to wie kiedy...
--------------
Brotherhood of the Sith - www.sith.pl