PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5982}

Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
2005
7,6 263 tys. ocen
7,6 10 1 263115
6,6 63 krytyków
Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Jeżeli tylko powiecie mi jak go zamieścić to wszyscy będą go mogli obejrzeć, trwa 00:01:03 jest niezły :d

Nexov

Jeśli możesz to wyślij mi ten trailer lub podaj mi adres lub linka skąd ściągnąłęś ten trailer :) Dzięki z góry.
May The Force Be With You ;)

Nexov

Cześć, Moglbys przeslac mi tez ten trailer na e mail swistak256@o2.pl. Z gory dziekuje

użytkownik usunięty
Nexov

a chociaz ty moglbys podac tutaj link a jak nie to tego linka na moj e-mail wyslas arturk33@wp.pl bylbym wdzieczny

Nexov

cześć mam trailer tylko nie moge go przesłać.Chyba mam ten sam ale warto sprzwdzić.(proszę prześlij mi go na vader206@op.pl)

Nexov

powiem wam szczeże oficjalny teser trailer ukaże się 5 listopada 2004
jeśli chcecie się dowiedzieć jak będzie wyglądał wejdzcie na http://gwiezdne-wojny.pl/ lub zapytajcie mnie (vader203@op.pl)

Vader206

Trailery,tapety i galerie może dodawać tylko redakcja.Możesz wysłać ten trailer do redakcji, ale nawet jak go umieszczą to punktów i tak nie bedzie.

Nexov

Naprawdę macie trailera do trójki? Pliiiz,podajcie linka gdzie można go ściągnąć.Z góry wielkie dzięki! crazysheep@wp.pl

użytkownik usunięty
Nexov

Mistrzu jak ten trailer nie jest duży to wegraj go na jakiś mały server np. wp. czy interia i pdaj do niego linka. Edghto