MAM ZWIASTUN TEGO FILMU JAK MI POWIECIE JAK GO TU ZAMIESCIC TO SOBIE ZOBACZYCIE ZAPIERA DECH W PIERSIACH
Ja też mam zwiastun jak chcesz to mogę ci go przesłać...
Proszę prześlij mi swój na mojego meila bizoncool@op.pl
witam, mam prośbę ogromną ,przślijcie mi zwiastun episode 3, proszę!!!! piotroza@wp.pl
witam, mam prośbę ogromną ,przślijcie mi zwiastun episode 3, proszę!!!! piotroza@wp.pl
a moglbys tutaj podac link do tego skad to sciagles bardzo bylbym wdzieczny a jak nie to na moj adres e-mail bys mi podal tego linka arturk33@wp.pl bylbym bardzo wdzieczny
prośba-wyslij tego trailera, ale nie mi, tylk redakcji FilmWebu, żeby go zamieścili na stronie - a wy skończcie z tymi durnymi textami "wyslij mi na maila..."
Czytałem na oficjalnej stronie Gwiezdnych Wojen że ofcjalny debiut trailera z EP 3 zostanie wydany przez firmę Pixar's The Incredibles w USA i Kanadzie 5 Listopada,a dla członków starwars.com Hyperspace (oficjalny fan club Star Wars) 4 Listopada.
Cześć mowi Łukasz mukbyś mi podać z kont znalazłeś ten filmik odpisz na ten adres lukasz_luk88@o2.pl OKI.Nara
Ze strnony http://atomfilms.shockwave.com/af/home/ [atomfilms.shockwave.com ...]
A ja twierdzę że nie masz. Większość tych ujęć pochodzi z epizodu 2,
ujęcia z Natali Portman to film Gdzie serce twoje,jedynie migawki z Christensenem pochodzą z epizodu 3.