Ja lubie go za za to że był szybki w wace , w dużym stopniu kontrolował Moc , w starej trylogii za oddech i władzę . A nie lubię go za to , że wydawało mu sie że jest niewiadomo kim a był zwykłym pzecientniakiem Jedi (no niech jest że wybańcem), i nienawidzę go za to że walczył z Obi-wanen i krzyknął mu ,, i hate you" ! a wy ?????
No comment ...
Twoje pytanie jest delikatnie mowiac ... dziecinne! Wczesniej zadales adekwatne, z ta roznica, ze jej podmiotem byl Obi-Wan!
Moze wymien wszystkie znane Ci postaci wystepujace w "Gwiezdnych Wojnach" - wtedy bedzie wszystkim latwiej, milej i przyjemniej!
Mozesz dorzucic jeszcze Stacha z bloku obok i szatniarke ze szkoly!
A Vader`a/ Anakim`a lubie go za to, ze dzieki niemu mimo , iz nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to potrafisz jednak cos znalezc!
PS. W Twojej naciaganej i wymuszonej wypowiedzi brakuje troche konsekwencji. Poczatkowo piszesz, ze byl szybki w walce, potrafil kontrolowac moc, posiadal wladze, a jako kontr-argument piszesz, ze byl zwyklym przecietniakiem! Gdzie tu logika? Ehhh szkoda klawiatury na bezowocne pisanie!
"No comment ...
Twoje pytanie jest delikatnie mowiac ... dziecinne!"
czego oczekujesz od 12-latka, ktory ma na imie obivankenobi i slucha eminema? LÓL
ale ad rem: ja lubie obi wan kenobiego bo jest przystojny - pamietajcie ze jestem pedalem! to wazne! (hi Obi ;)) ma seksi zarost i duuuzii mieczol swietlny, ktorym kolorowo wymachuje, robi sie wtedy takie fajne cos i ah i oh! fajnie zabija roboty przecinajac je wpol! ma fajne ubranko i statek komiczny ktorym sie bardzo szybko porusza! statek tez lubię!
Anakina Skajlokera nie lubie bo jest be! Zdradzil dżedaj i przeszedl na mroczna strone! To je nedobree! Przynajmniej tak mi mama mowila (?)
Darka Vadera lubie bo ma seksi różki jak diabołek, kapturek i tez swietlnie wymachuje mieczolkiem kolorowym (czerwonym - moim ulubionym), swietnie kontroluje trzymanie mocu i jest piekielniezabojczo dobrym zabijaką! Drrrżyyyjcieee dzedaje!
Szatniarki ni elubię bo zawsze sie spozniam i nie chce mi dac klucza przez co jeszcze bardziej sie spozniam bo musze za nia lazic i prosic o klucz :(
a Stacha zadnego nie znam!
cześć!
i niech moc będzie z wami!!!
Anakina lubię za:
1. W pierwszej walce z Dooku był gotów się poświęcić za Obi - Wana, jak na prawdziwego Jedi przystało
2. Gdyby nie on to nie byłoby Luke'a, który zrobił dużo dobrego (pomógł odbudować Republike itp.) i Lei
Nie lubę go za:
1.Zdradził Jedi i doprowadził do upadku Starą (pierwszą) Republikę
Vadera nie lubię za:
1.Był okrutny i zawsze chciał postawić na swoim idąc po trupach