PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5982}

Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
2005
7,6 263 tys. ocen
7,6 10 1 263161
6,6 63 krytyków
Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

a co z robotami??

ocenił(a) film na 8

cos mi sie zdaje ze Lucas nie dopilnowal tego elementu, zarowano C3PO i R2D2 w epizodzie ll byli na tatooine a w epizodzie lV trafiaja tam i zachowuja sie jakby nigdy nie widzieli tej planety a na domiar zlego wuj Owen kupuje te roboty i wcale one go nie poznaja tak samo jak on ich Jakas lipa z tego wyjdzie chyba...

ocenił(a) film na 5
chrono

Jak dla mnie postac C3PO w nowej trylogii to totalna pomylka. Chodzi mi o to jak maly jest swiat w oczach Lucasa - co to za glupi pomysl zeby konstruktorem C3PO byl Anakin???

ocenił(a) film na 10
____16

Nie wyjdzie lipa, tylko po prostu będą miec skasowaną pamięć....

ocenił(a) film na 7
chrono

wiem o co ci chodzi...
o ile brak pamięci C3PO i R2D2 mozna usprawiedliwić wykasowaniem pamięci to fakt, że wuj owen i ciotka beru nie pamiętają robotów, które mieli przez jakieś 8 lat jest dość dziwny...

ocenił(a) film na 9
guziol99

No cóż...
Jak to mówi stare przysłowie Jawów"
"nie jednemu robotowi 3CPO..."

użytkownik usunięty
guziol99

Z wypowiedzi rozumiem żeoglądałeś epizodtrzeci bo ani w jedynce ani w dwójce nie ma momentu w którym owen dostaje te roboty.
Postać Owena pojawia się w drugim epizodzie i to tylko na chwilę ... nie pamiętam sceny w której roboty zostają oddane Owenowi

ocenił(a) film na 10

Nie ma takiej sceny, ale C-3Po jest na farmie Larsów, a tam mieszka tez Owen =)

ocenił(a) film na 8

przypomnij sobie scene gdy amidala i anakin trafiaja na farme larsow pamietasz kto ich powital??