PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5982}

Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
2005
7,6 263 tys. ocen
7,6 10 1 263141
6,6 63 krytyków
Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część III - Zemsta Sithów

dubbing

ocenił(a) film na 8

Film będzie dubbingowany. Widziałem w kinie teaser trailer RotS i był w całości (łącznie z napisami) po polsku.

ocenił(a) film na 9
Sergi_van_Oli

nawet mnie niestrasz matko gwiezdne wojny z dubingiem brrr :P

ocenił(a) film na 8
bratrunks

Przecież E1 i E2 już były dubbingowane. Poza tym to oznacza że stare części będą dubbingowane w pakiecie wszystkich SW.

ocenił(a) film na 5
Sergi_van_Oli

Nie licz na to że stare bedą dubbingowane. Na pewno nie będą

ocenił(a) film na 10
Werewolf250

Al ew niektórych kinach jest do wyboru wersja z dubbingeim i z napisami:] A przed jakim filmem widziałeś tą zajawkę??

ocenił(a) film na 8
Werewolf250

Re Werewolf: Może kiedyś
Re Adamacha: Przed Lemony Snicket: Seria Niefortunnych Zdarzeń i Ekspresem Polarnym

Sergi_van_Oli

były poprzednie do wyboru to i ta będzie no tego to nam nie zrobią raczej

montek

Ja tam wole z napisami. Polski dubbing jest światowej klasy ale nie do końca oddaje ton.
Pozdrowienia Vader

Sergi_van_Oli

chlopaki w kinach trailery zazwyczaj daja juz z lektorem i dubbingiem. co do E3 to bedzie na 100% z napisami bo jak ogladalem kawalek E1 z dubbingiem to rzygac mi sie doslownie chcialo. wolalem wcale nie ogladac, choc w koncu trafilem na wersje anglojezyczna to sobie z napisami obejzalem ;) ale na dvd nawet tez wydaja z napisami i na szczescie nie wymaganym dubbingiem

ocenił(a) film na 7
Siomer

Nie... litości!!! Dubbing w tym filmie??? Mam nadzieję, że będzie można wybrać wersję z napisami. Zdecydowanie wolę napisy. Ponoć w Zemście.. przemówić ma Lord Vader. Nie wyobrażam sobie, aby jaki polski aktor mógłby go zdubbingować. Przecież to byłaby profanacja. Vader mówiący po polsku??? Jezu...

ocenił(a) film na 10
Sergi_van_Oli

Nie chcę dubbingu w tym filmie . To zniszczy jego urok . Jestem za tym żeby były napisy !!!