Film będzie dubbingowany. Widziałem w kinie teaser trailer RotS i był w całości (łącznie z napisami) po polsku.
Przecież E1 i E2 już były dubbingowane. Poza tym to oznacza że stare części będą dubbingowane w pakiecie wszystkich SW.
Al ew niektórych kinach jest do wyboru wersja z dubbingeim i z napisami:] A przed jakim filmem widziałeś tą zajawkę??
Re Werewolf: Może kiedyś
Re Adamacha: Przed Lemony Snicket: Seria Niefortunnych Zdarzeń i Ekspresem Polarnym
Ja tam wole z napisami. Polski dubbing jest światowej klasy ale nie do końca oddaje ton.
Pozdrowienia Vader
chlopaki w kinach trailery zazwyczaj daja juz z lektorem i dubbingiem. co do E3 to bedzie na 100% z napisami bo jak ogladalem kawalek E1 z dubbingiem to rzygac mi sie doslownie chcialo. wolalem wcale nie ogladac, choc w koncu trafilem na wersje anglojezyczna to sobie z napisami obejzalem ;) ale na dvd nawet tez wydaja z napisami i na szczescie nie wymaganym dubbingiem
Nie... litości!!! Dubbing w tym filmie??? Mam nadzieję, że będzie można wybrać wersję z napisami. Zdecydowanie wolę napisy. Ponoć w Zemście.. przemówić ma Lord Vader. Nie wyobrażam sobie, aby jaki polski aktor mógłby go zdubbingować. Przecież to byłaby profanacja. Vader mówiący po polsku??? Jezu...