PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33034}

Halloween: Powrót

Halloween: Resurrection
2002
5,2 9,7 tys. ocen
5,2 10 1 9695
3,8 12 krytyków
Halloween: Powrót
powrót do forum filmu Halloween: Powrót

śmiać mi się chce, gdy sobie przypomnę jakieś 10 lat wstecz, kiedy nie miałem jeszcze dostępu do internetu i tak sobie pomyślałem, że mogliby zrobić kolejną część "Halloween" i to dokładnie z taką samą fabułą jak w "Halloween: Ressurection", że akcja toczyłaby się w domu Myersa, a on wybijałby młodzież (wówczas nie byłem w ogóle świadomy, że kolejna część serii i to o takiej właśnie fabule w ogóle powstała). Dowiedziałem się o niej dopiero z Super Expressu w dziale "nowości na DVD". Podobnie było z "H:20", o którym dowiedziałem się jednak w repertuarze kinowym. Teraz jest inaczej - na bieżąco (my internauci) jesteśmy powiadamiani o nowościach filmowych. Gdyby nie internet to bym chyba do tej pory nawet nie wiedział, że powstało coś takiego jak remake filmu Carpentera.

A swoją drogą - "Halloween: Ressurection" będzie na TVN-ie 6 maja o 23.15. Mogliby jednak puścić inną część, pamiętam, że kiedyś 2 lub 3 razy wyemitowali oryginał Carpentera. Więc nie rozumiem, dlaczego nie mogą zrobić tego teraz...