Ale żal. Takie filmy nie powinny się ukazywać. Rob Zombie to psychol i jego filmy też są mało inteligentne.Za dużo prochów Rob.
Za dużo.
Czemu nei powinny sie ukazywac? co ozna cza Takie filmy? w sensie jakie? co fakt ze rob zombie jest psycholem ma wspolnego z tym ze jego filmy sa malo inteligentne, zdefiniuj pojecie inteligentnego filmu oraz niby czemu rob zombie jest psycholem. Innymi slowy wsadz se w dupe swoja opinie bo jest malo inteligentna.
O psychiatra się odezwał.Może porazisz nas swoją historyczną
inteligencją i sprecyzujesz co nieco?
Nie liczyłabym na to. Jest na to najwyraźniej za głupi, skoro bawi go taka żałosna prowokacja.
Po pierwsze każdy ma inny gust...
"jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził" świeta prawda...
Jeżeli chodzi o Zombiego to pierwszy jego film jaki widziałam i nie wiem czy jest "psycholem" ale nie rozumiem stwierdzenia, że takie filmy nie powinny się nawet ukazywać. Szkoda słyszeć taką opinię do filmu, który się lubi ale cóż....
Pozdrawiam ^^
Nie jest to też film dla ciebie Xristo dzieciuszku. Dzieci lubią jak jest sex i wulgaryzmy wiem, wiem.
No właśnie w sam raz prochów :D Tego typu psycholom wychodzą nie tylko dobre filmy ale twórczość wszelkiej maści, mam tu głownie na myśli muzykę.
Zgadzam się z isuree. Rob mnie pozytywnie zaskoczył. Film jest świetny. Jeden z moich ulubionych. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzicie, że Zombie to psychol, chociaż Rob powiedział, że jeżeli słuchasz metalu, jesteś psycholem. I z tym również się zgadzam z własnego doświadczenia \m/
Przykro mi ale rezyserem nie jestem , a film tak jak uwazalem za kiepski , tak i dalej uwazam , i zdania raczej nie zmienie , rozumiem ze niektorzy maja ponizej 15 lat i podniecaja sie wszystkim co jest nowe , ale ja akurat nie mam takiego zamiaru..
Wiem, że nim nie jesteś i raczej nigdy nie będziesz. A poza tym każdy ma inne zdanie... Nie mam poniżej 15 lat i nie obchodzą mnie Twoje zamiary lub ich brak :)
To co napisalem na temat wieku nie bylo bezposrednio skierowane do ciebie tylko wypowiedziane ogolnie , a to ze kazdy ma inne zdanie to ja akurat rozumiem , mysle ze nie ma o co sie spierac , kwestia gustu ja akurat cenie sobie oryginal a jak komus sie podoba remake to juz jego rzecz , natomiast swoja opinie mam prawo wyrazic jak kazdy.
jak nie chcesz oglądać to nie oglądaj i nie męcz innych ludzi swoimi wypowiedziami każdy lubi co innego ot co
ale z ciebie szlauf...nie dziwie sie ze takim ludziom sie to nie podoba, po prostu jestescie zbyt wrazliwe - CIP@I!
jestem bardzo wrażliwa cipa dlatego najczęściej oglądanym gatunkiem u mnie jest horror ;] jakim jestem czlowiekiem? napisales ze nie dziwisz sie takim ludziom jak ja? to nie prowokacja jak dla mnie film jest nie do przełknięcia jedynie początek filmu udany, czemu napisalem ze film malo inteligentny nie wiem hehe to bylo dawno i nieprawda ale jest po prostu nudny i lamie konwencje oryginalu ktory nie byl az tak brutalny. Przepraszam za bledy ale kiepsko sie czuje i nie chce mi sie wytezac wzroku by wszystkie poprawiac :D
Jeżeli jesteście fanami Roba i bronicie tylko dlatego jego filmu to nie włączajcie się w dyskusję lepiej ;)
Tu mnie masz :) / przynajmniej jesteś zdystansowany, nie wczuwasz się jak co niektórzy 'Wielcy Krytycy Filmłbu' którzy nauczyli się 3 zwrotów, (gra aktorska, prowadzenie kamery i zwrot akcji) i sądzą że są ekspertami... / btw 1)Horror trzeba odróżniać od Thrillera 2) po produkcji roba trzeba się jednak spodziewać rzeźni - widziałeś teledysk np. do meet the meet the creeper? - jak dla mnie film dobrze odzwierciedla burdel jaki ma w głowie Zombie. pzdr
1 daję wtedy gdy filmu nie obejrzę do końca ten obejrzałem bo leżałem chory w łóżku ale robiłem drugie podejście bo miał za wysoką notę żeby dać 1 i pomyślałem że coś ze mną wtedy było nie tak i wyłączyłem w połowie ;p gry aktorskiej nie umiem oceniać chyba że rzuca się to w oczy jak np. w Nocy Demonów.