6,1 24 tys. ocen
6,1 10 1 24080
6,4 17   krytyków
Halloween
powrót do forum filmu Halloween

Film dosyć dobry do połowy trwania, później zaczęło się już przedłużać i sytuacje stawały się przewidywalne i nudne.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 5
MSgt_Angelo_Marcus

Zgadzam się. Przewidziałem chyba wszystko, co za chwilę robili bohaterzy filmu.
Jednak duży plus za ukazanie psychopaty, a nawet trochę duszy, czy umysłu psychopaty. Ale wszystko się popsuło, jak wylazł z więzienia.
5/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
MSgt_Angelo_Marcus

Jedyny halloween jaki obejrzalem to tylko remake z 2007 r niestety i musze przyznac ze podobal mi sie chociaz jest bardzo brutalny i nie polecalbym go raczej osoba o slabych nerwach i psychice (mozna wczuc sie w role psychopaty :P) wypowiem sie jeszcze jak obejrze wszystkie starsze czesci

ocenił(a) film na 10
MSgt_Angelo_Marcus

sam jestes nudny kolego film bije na leb oryginal a ow dostal bardzo pozytywne recenzje

MSgt_Angelo_Marcus

Halloween 2007 to remake Halloween z 1978? czy to jakaś kontynuacja? bo nie łapie:P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
icansee

Szczerze powiedziawszy sam jesteś głupi.
Twoja ironia jedynie obrazuje niski iloraz inteligencji, brak szacunku i kultury, nie wiem gdzie Cię wychowali.

ocenił(a) film na 9
MSgt_Angelo_Marcus

Właśnie pokazałeś że to co napisałeś tyczy się ciebie, ot taki gol do własnej bramki

ocenił(a) film na 7
icansee

Wybacz, ale jesteś naprawdę niesamowicie chamski, a co za tym idzie, niewychowany.

ocenił(a) film na 9
Hatus

i znów piszesz o sobie

ocenił(a) film na 7
djbasstronic

Miał być remake. Ale Rob Zombie dodał sporo rzeczy od siebie więc należy to traktować jako reebot całej serii, nie związany ze stara serią.

Pozdr.