PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=161966}
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 23118
6,3 18 krytyków
Halloween
powrót do forum filmu Halloween

katastrofa

ocenił(a) film na 1

bardzo, ale to bardzo kiepski

cloux_kate

Jedynka jest znośna zobacz cz.2 to się popłaczesz.

Kamtaro1994

Ja się popłakałem, jak przeczytałem wasze "opinie".

ocenił(a) film na 9
cloux_kate

nie ma jak konstruktywna krytyka

icansee

Film jest niewarty konstruktywnej krytyki. Nie ma co się rozpisywać bo film jest ewidentnie słaby. Rob Zombie obrał taki jakby "swój styl" i na siłe go wbija do każdego filmu. Czułem się jakbym oglądał drugi raz Dom 1000 Trupów tylko że nie robiony na fajny luźny film ale robiony na siłe. Jak można dawać konstruktywną krytykę filmowi który jest po prostu nudny, tani, który emanuje chłamem na kilometr?

3/10

ocenił(a) film na 9
KinoManiack

"Jak można dawać konstruktywną krytykę filmowi który jest po prostu nudny, tani, który emanuje chłamem na kilometr?"
można, ponieważ taki nie jest

ocenił(a) film na 4
icansee

W swoim fanatyzmie jestes nawet zabawny.
Plus błyskotliwe odpowiedzi, ktore czesto pokazuja, że masz problemy z budowaniem zdań.

ocenił(a) film na 9
Qwasu

Za to twoje wypowiedzi to majstersztyk, trafione argumenty, wyszukane porównania - aż chce się czytać. Niemal mnie przekonałeś że Halloween to chała

ocenił(a) film na 4
icansee

Nie mam zamiaru tego robić, jestes fanatykiem i po prostu inne zdanie do Ciebie nie dociera.
Chcialem tylko Cie uswiadomic, jaki zabawny jestes w swojej krucjacie dazacej do ukazania glebszego sensu w Halloween "Swietny remake"(2007).
Bo jesli ktos zamiast bronic filmu woli obrazac innych (Tak? Jasne, to nie moje komentarze zostaly pousuwane) to swiadczy o jego glupocie.

Qwasu

Bo taka jest prawda że zachwycasz się tym filmem nie dlatego że jest jaki jest ale choćby przez Reżysera którego zapewne uznałeś za jakiegoś mistrza filmowego. Same nazwanie tego filmu rewelacyjnym co wnioskuje z oceny wiąże się z jakimś ograniczeniem. Jeszcze 7 czy 8 jestem w stanie zrozumieć... są gusta i guściki ale odrzućmy fanatyzm...