13 tys.
chce zobaczyć
Hancock 2
powrót do forum filmu Hancock 2
Dangeris

Jedynka miała swój klimat. Nie była zła. Jednak "Hancock" to ten typ filmu, którego kontynuacje nie powinny powstać. Na jedynce powinno się zakończyć, ot co.

Dangeris

Oj zupełnie się z tobą zgadzam Dangeris- w ogóle filmy z Willem Smithem mi jakoś nie podchodzą;)

Dangeris

Wiesz, czasami zastanawiam się czy płacą ci za to najeżdżanie na każdy film. Jeśli tak to masz wystrzałową pracę:) Pozdrawiam.

Dangeris

Szczerze mówiąc to też po jedynce aż się boję dwójki. Chyba nawet raczej nie obejrzę.

Hermes0017

na 100% obejrzysz, choćby z ciekawości ... więc nie pierdziel. A jedynka była bardzo fajną i miłą odskocznią jak na tamte czasy od obcykanych już superbohaterów. I odpowiem Ci na pytanie... po co dwójka? bo czeka na nią więcej ludzi, niż się zastanawia po co robić dwójkę ...

MiskMaster

Jeśli lepiej wiesz, czy obejrzę, to niech będzie, że obejrzę o_O

Dangeris

mówcie co chcecie - a mnie się film podobał i chętnie zobaczę co wymyślili w drugiej części

Dangeris

Biorąc pod uwagę, te wszystkie ,, Hulki, Hellboye, Ironmany" to Hancock zdecydowanie odstaje od reszty. Ma w sobie humor, wątek miłosny, przez sekundę film nie jest nudny, a nawet pokazano, z jakiego powodu może człowiek zatracać się w alkoholu (samotność? ) ;). Świetny rodzinny film, na wspólne spędzenie niedzielnego popołudnia.

kupry

Z przyjemnością obejrzę drugą część.....szkoda, że dopiero za trzy lata :(

Dangeris

musi powstac 2 cz. bedzie super

Dangeris

po cholerę zakładasz taki idiotyczny post? nikt ci nie każe i nie zmusza oglądać 2 części ! inni na pewno czekają na ten film i chętnie obejrzą tak jak ja !

Dangeris

Słaby to jesteś ty i to na maxa, do cholery!!!