NO NIEEEE WIEŻE! JAK MOŻE MIEĆ TEN GNIOT TAK WYSOKIE NOTY,KUPA MUŁU I WODOROSTY,WCISKAĆ TAKIE KITY LUDZIOM.OGULNIE NIE WIEM DLA KOGO JEST TO DZIEŁO CHYBA DLA PRZYGŁUPASÓW.TYLE BO NIE MA OCZYM PISAĆ
no chyba dla takich jak Ty , dla których słownik ortograficzny powinien stać się nieodłącznym przyjacielem.
Nie "wieże" i "ogulnie" zabiło mnie.
ORTOGRAFIA TO ORTOGRAFIA CHŁOPIE,TU NIE KÓŁKO POLONISTYCZNE.WYPOWIEDZ SIE CO CI SIE W TYM GNIOCIE PODOBAŁO,JAK JUŻ WCHODZISZ NA MOJE PODWÓRKO,CHOCIAŻ I TAK TO MNIE GUZIK OBCHODZI, DOROŚNIESZ TO MOŻE ZACZNIESZ OGLĄDAĆ AMBITNIEJSZE FILMY
Po pierwsze jestem kobietą "chlopie", a po drugie Twoje podwórko? Zabawne, bo to byl post na stronie tego filmu, a nie na Twoim profilu. Skoro i tak Cię guzik obchodzi, nie ma sensu, żebym się tu produkowala, trzymaj się.
A skąd mogłem wiedzieć ze jesteś kobietą? trzeba było zalogować się em jottka to bym się domyślił,ale dobra to nie ważne,WESOŁYCH ŚWIĄT ci życzę
sam jesteś beznadziejny.....jeśli nie zrozumiałeś filmu i nie podobał Ci się to po prostu to napisz, a nie od razu od "TEN GNIOT TAK WYSOKIE NOTY,KUPA MUŁU I WODOROSTY,WCISKAĆ TAKIE KITY LUDZIOM". Trochę pokory.......
tikoo 01 jak lubisz takie gnioty to twoja sprawa,dam ci namiar na klasyka,pewnie bedziesz zadowolony-GROBOWIEC DIABŁA zapodaj se,miłych wrażeń
za to Ty oceniłeś sale samobójców na 8 <hahaha>
tego to nie szło oglądać...
no chyba że grałeś w tym "filmie" to i tak za nisko oceniłeś to arcydzieło polskiej kinematografii ;]
Kółko polonistyczne to nie, ale wypadałoby pisać poprawnie skoro już musisz się wypowiadać w tym języku, jeżeli masz z tym problemy to pomoże Ci instalacja firefoxa poprawiającego błędy :) chyba że jesteś dodatkowo daltonistą i nie widzisz czerwonych podkreśleń.
Film, zgadzam się nie jest zbyt ambitny, mi się nie udało obejrzeć nawet do połowy więc mi się nie chce komentować co o nim sądzę. Wlazłem tutaj bo mnie ciekawi stwierdzenie 'moje podwórko' czyżbyś dzierżawił ten kawałek portalu? Bo o ile pamiętam to każdy może się tu wypowiadać :)
Golfstrom, nie dawaj rad komuś matołku, jak sam robisz błędy stylistyczne hahahahahhaahhah,:mi sie udało nawet obejrzeć do połowy więc mi sie nie chce komentować' no wiem bidoku że w tym ci nawet firefox nie pomoże tego wężykiem nie podkreślają hahahahahhahahahaha. A wypowiadaj sie chłopie do woli,u mnie jesteś zawsze mile widziany,humor mi poprawiasz hahahahhahahahahhahahahh.
To nie błąd stylistyczny, po prostu pisząc do gimbusa staram się używać składni, która trafi w jego poziom.
A tak nawiasem mówiąc to widzę że dostosowałeś swoją przeglądarkę tak jak radziłem i nie walisz tylu byków, teraz jeszcze mama kupi móżdżek nowy w rzeźni, założy i będziesz chłopak jak malowany !
P.S. nie piszę u Ciebie tylko u SIEBIE i cieszę się że poprawiłem komuś dzisiaj humor, miło to słyszeć.
Mimo wszystko wydaje mi się że jeszcze lepiej się poczujesz widząc w lustrze kartoflaną imitacje homo sapiens ha-ha-ha
ho-ho-ho he-he-he hi-hi-hi :)
Film porażka , przesadzony, chaotyczny, bezsensowny z niemieckim "polotem" i zmarnowane 2 godz na oglądanie tego "dzieła".
Film faktycznie średni i nudny. Cały czas tylko biegają. Mało dialogów, błędy filmowe (Hanna wchodzi do budynku jest noc, po 3 minutach wychodzi jest na oko 10 rano).
no bez przesady. nie jest górnolotny i jak każdy film może się nie podobać, ale nie jest to najgorszy film jaki widziałem podejrzewam że widziałem ze 100 gorszych. dałem mu 7 bo mi się go dobrze oglądało, mimo, że inteligencji w nim za grosz, dialogi nic nie wnoszą i nawet nie próbowano tam jakiejś puenty wcisnąć
a mi film się podobał i według mnie powinien mieć więcej niż ocenę 6/10 jak w statystykach jest teraz..
Faktycznie dobrze się ogląda, mimo wszystko. Film punktuje za grę aktorską i muzykę.
Film trochę nudził, pomysł nawet ciekawy, ale brak logiki. Dziewczyna która boi się czajnika i wiatraka w pokoju z niewielkim trudem obsługuje komputer? Nonsens, jednak 6/10, za pomysł i dobrą grę aktorską.
Rozumiem, że ci się nie spodobał. Żadne z niego arcydzieło - ot mniej lub bardziej udane kino akcji. W sumie nie rozumiem tylko, czego twoim zdaniem należałoby się spodziewać po tego typu produkcjach? W końcu Bond to też masa idiotycznych, niewiarygodnych pomysłów, a jednak ludzie to kochają. Ten produkt niczym specjalnym się nie różni od przeciętnego szpiegowskiego kina akcji (w sensie fabuły), za to ma kilka nietypowych dodatków - świetna muzyka, plus jeszcze taki ludzki (i nieco śmieszny) wątek tej zwariowanej rodzinki.
Dużo w tym filmie jest przerysowane, ale wiadomo, że nie można przecież tego brać na poważnie. To jest kino akcji klasy B. Takie na sobotnie wieczory z cyklu "mega hity". Rozrywka na średnim poziomie i bez zbędnego zaangażowania, ale w swoim gatunku wypada nieźle.
[SPOJLER]
Nie przesadzaj, bo do kina klasy B i "mega hitu" sporo temu filmowi brakuje. Muzyka jest przyjemna, ale czasami, aż prosi się by coś innego wcisnąć zamiast ciągłego "elektro". Spójność fabuły - chyba raczej nie istnieje. Hanna trenowana na silną, szybką i skuteczną w odbieraniu życia, rozkłada bez problemu ochronę bazy CIA, za to nie radzi sobie z trzema chłystkami. Jej ojciec, bez problemu przepływa (w sumie nie wiadomo co), rozwala kilku agentów, a na końcu nie może sobie poradzić z dwoma chłystkami. Nie wspominając, że ojciec, porusza się po Antarktydzie(?) ubrany jak nie jeden traper w milion skór, za to w podróż do "cywilizacji" zakłada garnitur - ciekaw jestem jak udaje mu się wytrzymać temperatury po -10 stopni Celsjusza. Ogólnie za dużo takich kwiatków w fabule. Do tego dochodzi totalny brak klimatu... i ta rodzinka z kosmosu wplątana nie wiadomo po co - chyba, że film był za krótki.
Jak dla mnie ktoś dostał dobry pomysł na film, tylko nie bardzo wiedział, którą drogą ma pójść. I tak wyszedł miks kilku filmów.
booże ja nie rozumiem tu autora tej całej dyskusji ... ja rozumiem każdy ma prawo do własnego zdania , ale żeby kogoś obrażać ? Cyrk i tyle .. Film nie jest fenomenem ale należy się trochę szacunkuu , niektórzy potrafią napisać np. nie polecam, słaby film czy coś . Ja to rozumiem .. każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania ale nie do obrażania innych ! Tyle w temacie ..